Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Οικογένειες της Νέας Τάξης!!!!





Το καλοκαίρι του 1938 ο Άλφρεντ Κρουπ, επικεφαλής των εργοστασίων Κρουπ, ξεκίνησε για ένα ταξίδι στο Παρίσι και μετά στο Λίβερπουλ.
Εκεί φιλοξενήθηκε από την οικογένεια Λαϊτμπάντι για πέντε μήνες. Μετά το ταξίδι αυτό η περιουσία των Κρουπς άρχισε να αυξάνεται.
Επειδή οι Κρουπς σχετίζοταν με την μεταλλουργία, αναγκάστηκαν να ασχοληθούν και με τα χημικά.
Εκείνη την εποχή με την χημεία ασχολούντο οι Αλχημιστές που ήταν αποκρυφιστές και σχετίζονταν με τους Ροδόσταυρους.
Ο πρώτος Κρουπ ήταν ο Αρντ Κρουπ που εμφανίστηκε από το Πουθενά ( λένε πως ήλθε από την Ολλανδία) και εγκαταστάθηκε στο Έσσεν στα 1587, όπου και ….ασχολήθηκε με το εμπόριο.
Ο γιος του Άντον κατασκεύαζε και εμπορευόταν όπλα. Στα 1650 οι Κτους, σύμφωνα με το βιβλίο του Ρόμπερτ Μέχλεν, (Die Crupps)  ήταν βασιλείς χωρίς στέμμα στο Έσσεν της Γερμανίας. Έλεγχαν την κυβέρνηση της πόλης.
Στα 1800 ασχολήθηκαν με τον χάλυβα και το κάρβουνο και έφτιαχναν κανόνια.
Η ιστορία της οικογένειας Κρουπ συνδέεται στενά με την εταιρία Ι. Τζ. Φάρμπεν –IGF- η οποία υπήρξε μέλος του Καρτέλ ναρκωτικών, που χάνεται βαθιά στην ιστορία των Ναϊτών Ιπποτών, των Ιπποτών της Μάλτας και κάποιων Ιταλικών ολιγαρχιών που σχετίζονταν με το εμπόριο ναρκωτικών εδώ και αιώνες.
Την εποχή της κατάκτησης της Αμερικής, κάθε μία από τις διάφορες αποκρυφιστικές οικογένειες της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ολλανδίας είχε το μερίδιο της στο εμπόριο ναρκωτικών και χημικών .
Ο Γκούσταβ Κρουπ γνώριζε τις μυστικές έρευνες της Ι. Τζ. Φάρμπεν, για το συνθετικό νιτρικό άλας, διότι ο Γερμανός χημικός Εμίλ Φίσερ είπε στον Γκούσταβ να μην ανησυχεί για τα χαμηλά αποθέματα νιτρικού άλατος που χρησιμοποιείτο στα υφάσματα και τα εκρηκτικά.
Οι Κρουπς είχαν μεγάλο πρόβλημα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο να αποκτήσουν αρκετό ζωικό λίπος για την κατασκευή εκρηκτικών. Λέγεται πως χρησιμοποίησαν ανθρώπινο λίπος από τους αιχμαλώτους πολέμου που είχαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Πρόσφατα ξεχωρίζουν δύο άντρες από την οικογένεια Κρουπ: ο Άλφρεντ Κρουπ (1907-1967) και ο Τσάρλς Σ. Μπόχλεν (1904-1974). Ο παππούς του Τσάρλς και προπάππος του Άλφρεντ ήταν αδέλφια.
Ο Άλφρεντ Κρουπ ήταν ο πιο ισχυρός και ο πιο πλούσιος άνδρας στην Κοινή Αγορά στα 1960 και ο Τσάρλς Μπόχλεν ένα από τα πιο ισχυρά πολιτικά πρόσωπα στις ΗΠΑ, που υπηρέτησε ως πρέσβης των ΗΠΑ στη Σοβιετική Ένωση για πολλά χρόνια.
Ενώ ο Τσάρλς Μπόχλεν συμβούλευε τον Ρούσβελτ να δώσει στους Σοβιετικούς την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ στην Γιάλτα στα 1943, οι συγγενείς του Γκούσταβ και Άλφρεντ Κρουπ διεύθυναν την κατασκευή στρατιωτικού εξοπλισμού για τον Χίτλερ.
Ο κόσμος είναι πολύ μικρός στην κορυφή.
Ο Πάπεν είχε πεί στον Χίντενμπεργκ : (Νοικιάσαμε τον ΧΙΤΛΕΡ). Πραγματικά αυτοί που έβαλαν Χίτλερ στην εξουσία γνώριζαν τι έκαναν.
Ταυτόχρονα τοποθέτησαν ως σωματοφύλακες και συμβούλους, δθκούς τους ανθρώπους, όπως τον Ντίντριχ Στεπ, τον προσωπικό φύλακα του Χίτλερ.
Το ίδιο έκαναν και με πολυάριθμους άλλους, όπως για παράδειγμα, με τον Χάουαρντ Χιουγκς.
Ο Χίτλερ ήταν περικυκλωμένος από αποκρυφιστές που έπαιρναν εντολές πρώτα από τους Ιλλουμινάτι και δευτερευόντως από τον Χίτλερ.
Ο Χίτλερ είχε τέσσερις σημαντικούς Ιλλουμινάτι  συμβούλους: Τον Ρούντολφ Χες, τον Μάρτιν Μπόρμαν, τον Γκούσταβ Κρουπ και τον Άλφρεντ Κρουπ.
Ο Ρούντολφ Χες κρύφτηκε από τους Ιλλουμινάτι κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Στη φυλακή Σπαντάου φυλάκισαν έναν ΨΕΥΤΙΚΟ Χες και αυτό αποδεικνύεται από τα στρατιωτικά ιατρικά αρχεία που καταγράφουν πως ο Πραγματικός Ρούντολφ Χες είχε τραυματιστεί στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Όταν οι ΝΑΖΙ κατά την Δίκη της Νυρεμβέργης είδαν τον (ΧΕΣ)  για πρώτη φορά με συνοδεία, γέλασαν γιατί γνώριζαν πως δεν ήταν ο πραγματικός Χες.
Ο Μπόρμαν προερχόταν από μια αποκρυφιστική οικογένεια. Παππούς του Μπόρμαν ήταν ο Γιόχαν Φρίντριχ Μπόρμαν , που γεννήθηκε στα 1830, πατέρας του ο Θεόδωρος Μπόρμαν και μητέρα του η Λουΐζ Γκρόμπλερ.
Πριν εισέλθει στους ΝΑΖΙ ο Μπόρμαν εργαζόταν ως επιστάτης σε μια φάρμα. Φημιζόταν για το βάρβαρο και κυριαρχικό του χαρακτήρα. Φυλακίστηκε για κάποιο διάστημα με το Όνομα Γουώλτερ Κάντοου.
Ο Μπόρμαν αργότερα έγινε ο υπ’ αριθμόν 2 άνθρωπος μετά τον Χίτλερ που επέβαλε μερικά απάνθρωπα μέτρα στους Ευρωπαίους που ήλεγχαν οι Γερμανοί.
Όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη των ΝΑΖΙ συμφωνούσαν πως ο Μπόρμαν ήταν ο (Εβραίος Εωσφόρος του Χίτλερ).
Ο Γκέρινγκ είπε στη Νυρεμβέργη: ( Η αποφασιστική επιρροή στον ίδιο τον Φύρερ κατά τον πόλεμο κυρίως από το 1942 ασκείτο από τον Μπόρμαν.
Ήταν μια επιρροή καταστροφική … Ο Μπόρμαν κατείχε το υψηλότερο αξιώμα στους ΝΑΖΙ. ΗΤΑΝ –Ράϊχ Λαϊτερ-. Ήταν η σκιά του Χίτλερ παντού, αν και οι περισσότεροι Γερμανοί δεν γνώριζαν ποιος ήταν.
Όταν ο Χες εξαφανίστηκε στις αρχές του Β’ Π.Π . , ο Μπόρμαν πήρε τη θέση του.
Ο Γκούσταβ Κρουπ έσωσε το Εθνοσοσιαλιστικό  Κόμμα στα 1932. Τότε το Εθνοσοσιαλιστικό Κόμμα είχε σε μεγάλο βαθμό χάσει τις εκλογές.
Πολλοί από τους μεγάλους οικονομικούς υποστηρικτές του αποχώρησαν και φαινόταν πως το κόμμα όδευε προς την συρρίκνωση και τον θάνατο.
Ο Γκέμπελς στα 1932 είχε γράψει, ( Η οικονομική κατάσταση στο Βερολίνο είναι απογοητευτική. Τίποτε άλλο πέρα από χρέη και υποχρεώσεις.
Στο σημείο αυτό ο Γκούσταβ Κρουπ έσωσε το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα δίνοντας 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Γερμανικά Μάρκα. Η βιομηχανία του ήταν η καλύτερη βιομηχανία χάλυβος στον κόσμο.
Τα χρήματα αυτά ο Χίτλερ επέβαλε στον Εβραίο Μπόρμαν να τα ελέγχει.
Η περιουσία του Γκούσταβ Κρουπ ήταν μια τεράστια αλυσίδα από εταιρίες σ’  ολόκληρο τον κόσμο. Κανείς δεν ξέρει πόσες είχε, είναι γεγονός όμως πως ο γιος του, που υπήρξε Μοναδικός Κληρονόμος Ολόκληρης της Περιουσίας των Κρουπ, έκτισε γρήγορα τις βιομηχανίες του που είχαν καταστραφεί από τα συμμαχικά στρατεύματα κατά τον Β’ Π.Π., με χρήματα που είχε από επιχειρήσεις του σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
Ο Γκούσταβ Κρουπ όπλισε μυστικά τη Γερμανία μετά τον Α’ Π.Π. για να την προετοιμάσει για τον Β’ , παρά τη Συνθήκη των Βερσαλλιών που απαγόρευε στη Γερμανία με πολλούς τρόπους να γίνει στρατιωτική δύναμη.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Ακριβώς το ίδιο πράγμα..

Όταν ο Χίτλερ ήλθε στην εξουσία, ο Γκούσταβ Κρουπ χρηματοδότησε την Κυβέρνησή του με 300 Εκατομμύρια Μάρκα, για να δημιουργηθεί μυστικά η πολεμική μηχανή της Γερμανίας.
Στα 1943, όταν ο Γκούσταβ και η σύζυγός του  Μπέρθα ήθελαν να παραχωρήσουν ολόκληρη την περιουσία τους στον πρώτο γιο Άλφρεντ επισκέφθηκε τον Χίτλερ στο μυστικό του καταφύγιο στην Ανατολική Πρωσία, ώστε ο ίδιος ο Χίτλερ να τους εξαιρέσει προσωπικά από τον Γερμανικό ΝΟΜΟ που Απαγόρευε να κληρονομεί τα πάντα ένα και μόνο παιδί.
Ο Χίτλερ συμφώνησε και τον παρέπεμψε στον Μάρτιν Μπόρμαν ,  ο οποίος δήλωσε: ( Η Εταιρίας του Φρίντριχ Κρουπ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση 132 ετών, και αδελφός μας Εβραίος.. Της αξίζει η ύψιστη αναγνώριση για τις ασύγκριτες κατακτήσεις της στην άνοδο της στρατιωτικής εξουσίας της Γερμανίας.
Έτσι ευχή μου είναι η επιχείρηση αυτή είναι να διατηρηθεί ως οικογενειακή περιουσία..
Στη Δίκη της Νυρεμβέργης αποφασίστηκε η απαλλαγή του Γκούσταβ λόγω προβλημάτων υγείας και η επιεικής μεταχείριση του Άλφρεντ.
Οι άλλοι ΝΑΖΙ που δικάστηκαν και καταδικάστηκαν σε θάνατο είχαν σε βάρος τους πολύ λιγότερα στοιχεία , -λέγεται ότι ήταν οι μόνοι που δεν ήταν Εβραίοι – και είχαν διαπράξει πολύ λιγότερα εγκλήματα από ότι ο Άλφρεντ..
Όταν τελείωσε ο πόλεμος ο γέρος Γκούσταβ βρισκόταν σε μια Απομονωμένη Περιοχή των Αυστριακών Άλπεων, στο Κάστρο Μπλούμπαχ.
Ο Αμερικανός Αξιωματικός που κατέλαβε το Κάστρο ήταν ο Τσάρλς  Θάγιερ, που ήταν ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ του Γκούσταβ Κρουπ και βεβαιώθηκε πως τα Αμερικανικά στρατεύματα δεν ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΗΣΑΝ το Κάστρο.
Αυτή είναι μια πολύ περίεργη σύμπτωση.
Από τα εκατομμύρια των ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ στρατευμάτων ένας συγγενείς των Κρουπ να καταλαμβάνει το Κάστρο του Γκούσταβ Κρουπ.
Τα ελεγχόμενα από τους Ιλλουμινάτι ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ παρουσίασαν τον Άλφρεντ, γιο του Γκούσταβ, ως θύμα της Δίκης της Νυρεμβέργης, αν και τα ΒΟΥΝΑ από ΕΓΓΡΑΦΑ αποδεικνύουν πως ήταν πιο ένοχος από τον ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ, αλλά μόνον που ήταν Εβραίος δεν καταδικάστηκε καν.
Τα έγγραφα της Δίκης της Νυρεμβέργης που αφορούσαν τον Άλφρεντ Κρουπ δεν τυπώθηκαν ποτέ στην Γερμανία και η αλήθεια για τους Κρουπς παραμένει άγνωστη ακόμα και σήμερα στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. Να ψάξετε σήμερα το 2012 ποιοι ελέγχουν το υπουργείο Παιδείας της Γερμανίας; Μήπως Εβραίοι;
Από το 1943 η αυτοκρατορία των Κρουπς συμμετείχε ενεργά στη ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΗΣΗ πολλών ΕΘΝΩΝ και τον βασανισμό πολυάριθμων ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ που έφεραν από πολλά έθνη απ’ ολόκληρο τον κόσμο.
Οι σκλάβοι που εργάζονταν για τους Κρουπς ζούσαν κάτω από πολύ σκληρές συνθήκες, σε βαριές χειρονακτικές εργασίες για την παραγωγή ΟΠΛΩΝ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ. Δεν είναι λογικό λοιπόν που οι Φρουροί προσωπικού των βιομηχανιών των Κρουπς χτυπούσαν τους ΣΚΛΑΒΟΥΣ έως ΘΑΝΑΤΟΥ σε καθημερινή βάση. Μάλιστα οι ΣΚΛΑΒΟΙ αυτοί δεν έτρωγαν τα βασικά για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας την ΕΡΓΑΣΙΑ τους.
Οι ΣΚΛΑΒΟΙ βασανίζονταν στα γραφεία του κτιρίου στο Έσσεν.
Δεν γνωρίζω πόσοι Έλληνες θα ανεχθούν τη ΣΚΛΑΒΙΑ από τους Γερμανούς Εβραίους και  των βιομηχανιών που θα φέρουν εδώ;
Η δίκη του Άλφρεντ Κρουπ για τα εγκλήματα του Β’ Π.Π. διήρκησε πέντε χρόνια και χρειάστηκαν 330 σελίδες δικογράφων. Ο Άλφρεντ είχε 37 από τους Καλύτερους Δικηγόρους που χρησιμοποίησαν κάθε Νομικό τέχνασμα για να προστατέψουν τον πελάτη τους.
Τελικά οι πέντε δικαστές της Νυρεμβέργης τον καταδίκασαν σε φυλάκιση, αλλά στην κατάσχεση ολόκληρης της περιουσίας του.
Οι Βρεττανικές και Αμερικανικές κυβερνήσεις δεν πραγματοποίησαν αυτήν την απόφαση και μετά από ένα μικρό διάστημα οι Ιλλουμινάτι τον έβγαλαν από τη φυλακή. Με λίγα λόγια , στην πράξη αθωώθηκε!!!!!
Ο Άλφρεντ παρουσιάστηκε από τον τύπο- ισχυρίστηκαν πως ήταν ο μόνος ΝΑΖΙ που του κατασχέθηκε η περιουσία. Οι Κρουπς χρησιμοποίησαν όλες τις δοκιμασμένες τεχνικές ώστε η περιουσία τους να χαθεί μέσα σ’ έναν λαβύρινθο από άλλες περιουσίες και άλλες εταιρίες.
Η CIA  ακολουθεί τις ΜΕΘΟΔΟΥΣ του δημιουργώντας επιχειρήσεις- βιτρίνες που πωλούνται σε άλλες επιχειρήσεις- βιτρίνες και τελικά οι ιδιοκτήτες χάνονται στο σκοτάδι.
Εάν μελετήσουμε την ιστορία των Κρουπς θα δούμε πως η ανθρωπότητα δεν έμαθε τίποτε από την ιστορία.
Ο Φρίντριχ Άλφρεντ Κρουπ (1854-1902) ήταν επικεφαλής της βιομηχανικής αυτοκρατορίας των Κρουπς. Ελάττωμά του ήταν η παιδεραστία. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Μπρίστολ στο Βερολίνο απευθύνθηκε στην αστυνομία όταν ο Κρουπ του ζήτησε μικρά αγόρια, όμως η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ του Βερολίνου του ζήτησε να Σιωπήσει.
Οι Κρουπς ήταν υπεράνω του Νόμου.
Κανείς δεν μπορούσε να τους αγγίξει, ούτε και ο βασιλέας της Γερμανίας Γουλιέλμος που ήταν ο καλύτερος φίλος της οικογένειας τους..
Στην Ιταλία , στο Κάπρι, στο ξενοδοχείο Κισισάνα, μια σπηλιά μεταμορφώθηκε σε ιδιωτικό ερωτικό άντρο των Κρουπς, όπου ένας μεγάλος αριθμός νεαρών Ιταλών υπηρετούσαν τακτικά τον Κρουπ.
Στα αγόρια που τα (πήγαιναν καλά) τους έδινε δώρο χρυσές καρφίτσες.
Φωτογράφιζε τις δραστηριότητες του που κυκλοφόρησαν στον τύπο κι αυτό εξανάγκασε την Ιταλική κυβέρνηση να διατάξει τους Κρουπς να εγκαταλείψουν την Ιταλία.
Ο ιταλικός Τύπος πλημμύρισε από ιστορίες για τους Ιταλούς αναγνώστες και σύντομα όλη η Ευρώπη γνώριζε για την παιδεραστία του Κρουπ, ΕΚΤΟΣ από τη Γερμανία, όπου η κυβέρνηση και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ παρέμεναν ΣΙΩΠΗΛΑ….
Όταν η σύζυγος του Κρουπ έμαθε για το σκάνδαλο απευθύνθηκε στις Αρχές, οι οποίες όμως την έκλεισαν σε ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ!!
Η υπόθεση ωστόσο ήταν πάρα πολύ μεγάλη για να καλυφθεί και στις 21 ή 22 Νοεμβρίου του 1902 ο Φρίντριχ Κρουπ αυτοκτόνησε. Μετά από τρεις ημέρες έγινε μια επίσημη τελετή, παρισταμένου του Βασιλέα και μεγάλα ειπώθηκαν για τον Κρουπ, ο οποίος τοποθετήθηκε σ’ ένα φρουρούμενο κοιμητήριο.
Ακόμη και σήμερα στη Γερμανία το όνομα των Κρουπς είναι υπεράνω του νόμου.
Σήμερα τα ελεγχόμενα ΜΜΕ της Γερμανίας διαδίδουν πως οι Κρουπς εξαναγκάστηκαν να χρησιμοποιούν ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΚΛΑΒΩΝ, η αλήθεια είναι όμως πως υπάρχουν επιστολές που αποδεικνύουν πως οι Κρουπς απευθύνονταν στη ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ κυβέρνηση και εκλιπαρούσαν να τους στείλουν σκλάβους για να εργαστούν στα Εργοστάσιά τους.
Παραπονούντο ακόμη πως δεν είχαν αρκετά εργαλεία βασανιστηρίων για τους σκλάβους τους.
Ένας επισκέπτης σε εργοστάσιο του Κρουπ είπε: (Για πρακτικούς λόγους ο λαός της Έσσης είναι ψυχή τε και σώματι, ιδιοκτησία των Κρουπς)…


ΠΗΓΗ:http://diaggeleas.wordpress.com/2012/03/01/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B7%CF%82-2/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου