Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Τα Μυστικά του Όρους Σάστα-H πολη Τέλος στο εσωτερικο της γης και η Ελληνες;

     Τα Μυστικά του Όρους Σάστα - Το Ιερό, Μυστικιστικό Όρος της Αμερικής (Μέρος Γ')  






Η Σαρούλα που παρουσιάζουμε παρακάτω σε μια συνέντευξη σε σχέση με την υπόγεια πόλη του Τέλος, είναι μια Τελοσιανή «με αποστολή» στην εξωτερική επιφάνεια της γης.
Βασικά θεωρείται ότι είναι πρέσβειρα του λεγόμενου «Δικτύου της Αγκάρθα» στην εξωτερική επιφάνεια.
Η Σαρούλα έδωσε αυτή τη συνέντευξη στο περιοδικό Ενοράσεις Για Θετική Σκέψη στις 23 Ιουλίου 1990.

Στην ερώτηση ποια είναι, η Σαρούλα παρουσιάσθηκε ως εξής:

Το όνομά μου είναι Σαρούλα και προέρχομαι από την υπόγεια πόλη του όρους Σάστα που ονομάζεται Τέλος.
Αυτή η πόλη κατασκευάσθηκε...μετά τη καταστροφή της ηπείρου της Λεμουρίας.
Όταν οι επιστήμονες και οι ιερείς της Λεμουρίας συνειδητοποίησαν ότι η ήπειρος επρόκειτο να βυθισθεί ζήτησαν από μια ομάδα που ονομάζεται Δίκτυο της Αγκάρθα, η οποία ήλεγχε όλες τις υπόγειες πόλεις, να κτίσουν τη πόλη τους κάτω από το όρος Σάστα.
Υπήρχε ήδη εκεί ένα αρχικό σύστημα σπηλαίων. Διαλέξαμε να μεγεθύνουμε αυτές τις σπηλιές για να τις κάνουμε πιο ευρύχωρες και κατοικήσιμες.

Παρουσιάζουμε στη συνέχεια χωρίς διακοπή μερικές βασικές απαντήσεις της, χωρίς τις ερωτήσεις του περιοδικού, οι οποίες έτσι κι αλλιώς εξυπακούονται από τις απαντήσεις:

Στο Τέλος ζουν ενάμιση εκατομμύρια άτομα. Έχουμε ένα διαρκές φως μέσω μιας διαδικασίας ενεργοποιημένων λίθων που παράγουν ένα πλήρες οπτικό φάσμα.
Επεξεργαζόμαστε αυτούς τους λίθους με ειδικές δυνάμεις που τις καθιστούν μικρούς ήλιους. Τα πέντε επίπεδα της πόλης μας είναι επίπεδα κήπων όπου παράγουμε όλη τη τροφή που χρειαζόμαστε με υδροπονικές μεθόδους.
Υπάρχουν φυτά και στα πέντε επίπεδα τα οποία συνεχίζουν να κυκλοφορούν τον αέρα.
Κάνουμε βασικά το ίδιο πράγμα που κάνει η γη: τα φυτά παράγουν οξυγόνο. Έχουμε επιπλέον αεραγωγούς που φέρνουν αέρα από την επιφάνεια. Επειδή όμως ο αέρας αυτός είναι μολυσμένος, το χρησιμοποιούμε διαρκώς λιγότερο.

Έχουμε ένα σύστημα που η κυβέρνηση εξασκείται από το συμβούλιο των δώδεκα συν ένα.
Αυτοί είναι δώδεκα δάσκαλοι, έξη άνδρες και έξη γυναίκες.
Αν έχεις κάποιος μια διαφωνία, πηγαίνει σε έναν διαιτητή από το να τσακωθεί με τους συνανθρώπους του.
Οι διαιτητές αναφέρονται στο συμβούλιο και αλλάζουν συνεχώς. Διορίζονται σε αυτή τη θέση με βάση τη φυσική τους συγγένεια γι’ αυτή. Διορίζονται από το τάγμα του Μελχισεδέκ..., που είναι ένα ιερατικό τάγμα που υπάρχει σε όλο το κόσμο.

Υπάρχουν πολλές πόλεις στο Δίκτυο της Αγκάρθα, περίπου εκατό πόλεις της εσωτερικής γης. Μερικές από αυτές είναι παρόμοιες...

Η πιο κοινή μέθοδος ταξιδιού ανάμεσα στις εσωτερικές πόλεις είναι τα ηλεκτρομαγνητικά μετρό (μάγκλεβ).
Έχουμε ανοίξει τούνελ, τα οποία οδηγούν κάτω από όλους τους ωκεανούς και όλες τις ηπείρους και συνδέουν όλες τις πόλεις και πολλά ησυχαστήρια.
Τα τρένα αυτά που μοιάζουν πολύ με τους υπόγειους σιδηροδρόμους, κινούνται πάνω σε ένα ηλεκτρομαγνητικό στρώμα κι έτσι δεν αγγίζουν ποτέ τις πλευρές του τούνελ.
Αυτό το ηλεκτρομαγνητικό στρώμα δημιουργεί ένα δυναμικό πεδίο χωρίς τριβή και συνεπώς αυτά μπορούν να αναπτύξουν πολύ υψηλές ταχύτητες. Τα τρένα αυτά μπορούν να τρέξουν μέχρι 4.800 χιλιόμετρα την ώρα.

Υπάρχουν πολλές είσοδοι στην επιφάνεια.
Θα χρησιμοποιήσουμε αυτή τη μέθοδο (για να μπούμε σε μια εσωτερική πόλη) ή θα χρησιμοποιήσουμε ένα σκάφος τουΑργυρού Στόλου.
Ο Αργυρός Στόλος αποτελείται από όντα από τις πόλεις της Αγκάρθα. Πολλά από τα σκάφη που βλέπει στον αέρα ο κόσμος είναι σκάφη του Αργυρού στόλου, εκτός από αυτά των «κακών» (υπονοεί τους γκρίζους, ερπετοειδείς κ.λ.π.).
Τα σκάφη του Αργυρού Στόλου έχουν ένα ομαλό σχήμα χωρίς γωνίες (πουροειδή ή δισκοειδή) σε αντίθεση με τα σκάφη των «κακών» που έχουν γωνίες (είναι π.χ. τριγωνικά).

Ο Τυπικός Τελοσιανός έχει μια απαλή χρυσαφί χροιά στο δέρμα του και μια τάση για ψηλά ζυγωματικά και ελαφρώς αμυγδαλοειδή μάτια.
Οι περισσότεροι Τελοσιανοί έχουν ανοιχτά μαλλιά και μάτια με όλα τα είδη των χρωμάτων (αν και συνήθως τους παριστάνουν σαν ξανθούς γαλανομάτες).
Οι άνδρες έχουν γενικά ύψος 2,13-2,30 μέτρα και οι γυναίκες 1,98 μέχρι 2,16 μέτρα.
Όταν ερχόμαστε στην επιφάνεια υφιστάμεθα μια μοριακή μεταβολή στο σώμα μας, ώστε να έχουμε το ίδιο ύψος με τους ανθρώπους στην επιφάνεια.

Μερικές άλλες βασικές πόλεις στο Δίκτυο της Αγκάρθα, εκτός από το Τέλος είναι οι εξής:




Η πόλη Ποσιδία (POSID): Αυτή είναι η πρωταρχική βάση των Ατλάντων και βρίσκεται κάτω από τη περιοχή των πεδιάδων του Μάτο Γκρόσο στη Βραζιλία. Έχει πληθυσμό 1,3 εκατομμύρια κατοίκους.

Η πόλη Σόντσε (Shonche): Αυτή είναι το καταφύγιο του πολιτισμού των Uighur, ενός κλάδου των Λεμουρίων, οι οποίοι διάλεξαν να σχηματίσουν τις δικές τους αποικίες πριν από 50000 χρόνια. Η είσοδός της φυλάσσεται από ένα βουδιστικό μοναστήρι των Ιμαλαίων. Ο πληθυσμός της είναι 0,75 εκατομμύρια κάτοικοι.

Η πόλη Ράμα: Αυτή είναι ένα απομεινάρι της επιφανειακής πόλης Ράμα στην Ινδία και βρίσκεται κοντά στη πόλη Τζαϊπούρ. Οι κάτοικοί της είναι γνωστοί για τα κλασσικά Ινδικά χαρακτηριστικά τους. Ο πληθυσμός της είναι 1 εκατομμύριο.

Η πόλη Σίννγκουα (Shingwa): Αυτή είναι ένα υπόλειμμα της βόρειας μετανάστευσης των Uighurs. Βρίσκεται στα σύνορα Μογγολίας και Κίνας, με μια μικρή δευτερεύουσα πόλη στο όρος Λάσεν της Καλιφόρνια.


Η θολωτή πόλη Τέλος έχει κατά προσέγγιση πλάτος 2,5 χιλιόμετρα και αρχίζει από ένα βάθος 1.600 μέτρων. Έχει πέντε βασικά επίπεδα:

Επίπεδο 1: Αυτό το υψηλότερο επίπεδο είναι το κέντρο του εμπορίου, της εκπαίδευσης και της κυβέρνησης. Η κεντρική κατασκευή εδώ είναι έναςπυραμιδοειδής ναός χωρητικότητας 50000 ατόμων. Γύρω απ’ αυτόν βρίσκονται τα κυβερνητικά κτίρια, το ανάλογο ενός δικαστηρίου «που προωθεί ένα φωτισμένο σύστημα δικαιοσύνης», αίθουσες αρχείων, τεχνών και ψυχαγωγίας, ένα ξενοδοχείο για την επίσκεψη των ξένων αντιπροσώπων, ένα παλάτι που κατοικούν ο "Ρα και η Ράνα Μου" (ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα της βασιλικής γενεαλογίας των Λεμουρίων), ένας πύργος επικοινωνιών, ένα διαστημοδρόμιο, σχολεία, κτίρια ρούχων και τροφών και οι περισσότερες κατοικίες. Ας σημειωθεί ότι η Σαρούρα υποτίθεται πως είναι πριγκίπισσα, κόρη του Ρα και της Ράνα Μου.

Επίπεδο 2: Αυτό είναι ένα βιομηχανικό κέντρο καθώς επίσης ένα επίπεδο κατοικίας. Τα σπίτια έχουν κυκλικό σχήμα και όπως στην επιφάνεια υπάρχουν κατοικίες για ανύπανδρους, για ζευγάρια και για μεγάλες οικογένειες.

Επίπεδο 3: Εδώ είναι οι υδροπονικοί κήποι.
Μέσω μιας υψηλά προηγμένης υδροπονικής τεχνολογίας διατρέφεται ολόκληρη η πόλη, με ελάχιστο εμπόριο μεταξύ των πόλεων.
Οι κήποι αποδίδουν μεγάλα και εύγεστα φρούτα, λαχανικά και προϊόντα σόγιας για μια ποικίλη και ευχάριστη φυτοφαγική δίαιτα για τους Τελοσιανούς.

Επίπεδο 4: Περισσότεροι υδροπονικοί κήποι, περισσότερα εργοστάσια και μερικές περιοχές φυσικών πάρκων.

Επίπεδο 5: Εδώ είναι το φυσικό επίπεδο, ένα μεγάλο φυσικό περιβάλλον. Χρησιμεύει σα μια κατοικία για μια ευρεία ποικιλία ζώων, πολλά από τα οποίαέχουν εκλείψει από την επιφάνεια της γης. Μαζί με τα άλλα επίπεδα φυτών παράγεται εδώ αρκετό οξυγόνο για τη διατήρηση της βιόσφαιρας.

Σύμφωνα με τη Σαρούρα, ενώ οι διάλεκτοι ποικίλουν από πόλη σε πόλη, η κοινά ομιλούμενη γλώσσα είναι η Σολάρα Μαρού, που σημαίνει η Ηλιακή Γλώσσα. Αυτή είναι η ριζική γλώσσα για τις ιερές γλώσσες του πλανήτη μας, όπως τα Σανσκριτικά, τα Εβραϊκά και τα Αιγυπτιακά.

Σε σχέση με τα χρήματα, αυτά δεν υπάρχουν στην υπόγεια πόλη του Τέλος και όλοι οι κάτοικοι απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα στην ένδυση, στη τροφή και στη στέγαση.
Γενικά φροντίζονται όλες οι βασικές ανάγκες των πολιτών.

Για τη διασκέδαση υπάρχει το θέατρο, τα κονσέρτα και ποικίλες άλλες τέχνες.
Όσοι θέλουν επίσης μπορούν να κάνουν ταξίδια εικονικής πραγματικότητας ή να παρακολουθήσουν σαν ένα δρων πρόσωπο κάποιο κεφάλαιο της ιστορία της γης, συμμετέχοντας πλήρως σε αυτή!


Σε σχέση τώρα με την ηλικία των Τελοσιανών έχουμε την απάντηση του Άνταμα, του Αρχιερέα του Τέλος:

Είμαστε ανθρώπινοι και φυσικοί όπως ακριβώς κι εσείς, εκτός από το γεγονός ότι η μαζική μας συνείδηση συγκρατεί σκέψεις μόνο Αθανασίας και Τέλειας Υγείας.
Συνεπώς μπορούμε να ζήσουμε εκατοντάδες και ακόμα χιλιάδες χρόνια στο ίδιο σώμα.
Εγώ ο ίδιος είμαι στο ίδιο σώμα τώρα για πάνω από 600 χρόνια.

Μερικοί μάλιστα αναφέρουν ότι οι περισσότεροι Τελοσιανοί διαλέγουν να φαίνονται σε μια ηλικία 30 - 40 χρονώνκαι μένουν εκεί, ενώ μπορεί να είναι χιλιάδων χρονών.

Για τη διάνοιξη των Τούνελ τους χρησιμοποιούν «θερμικές» μηχανές που λιώνουν το βράχο και τον υαλοποιούν.
Τα υδροπονικά φρούτα και λαχανικά αναπτύσσονται κατά το πλείστον σε τεχνητό φως και σύμφωνα με μερικούς φροντίζονται από ρομπότ.
Οι υπολογιστές του Τέλος χρησιμοποιούν μια αμινοξική βάση και είναι επομένως βιοϋπολογιστές.
Χρησιμοποιούνται σε πάρα πολλές λειτουργίες. Όλες οι υπο-πόλεις συνδέονται με αυτό το δίκτυο πληροφοριών.
Το σύστημα παρακολουθεί την επικοινωνία μεταξύ των πόλεων και τη γαλαξιακή επικοινωνία, ενώ συγχρόνως εξυπηρετεί τις ανάγκες του κάθε ατόμου στο σπίτι του.
Λέγεται ότι μπορούν να μεταδώσουν πληροφορίες ακόμα και από τα ακασικά αρχεία.
Στις μεταφορές εκτός από τα μάγκλεβ και τα σκάφη του Αργυρού Στόλου που ανέφερε η Σαρούρα, υπάρχουν και τα ηλεκτρομαγνητικά έλκηθρα.
Λέγεται ακόμα ότι μπορούν να αλλάζουν διαστάσεις, εμποδίζοντας έτσι, αν θέλουν, την ανίχνευση των διαστημοπλοίων τους.
Λέγεται ακόμα ότι κατέχουν τα μυστικά των κρυστάλλων και την επιστήμη του κρυσταλλοηλεκτρομαγνητισμού.
Επίσης γνωρίζουν τα μυστικά του φωτός και των χρωμάτων και τα χρησιμοποιούν στην χρωματοθεραπεία.
Τέλος λέγεται ότι διαθέτουν χρονομηχανές.






Σε σχέση με την καλλιέργεια από τους Τελοσιανούς γιγαντιαίων υδροπονικών λαχανικών μια σχετική ιστορία αναφέρθηκε από το περιοδικό New Atlantean το καλοκαίρι του 1980.
Σύμφωνα με αυτή ο Μεξικανός Χοσέ Κάρμεν Γκαρσία ισχυρίσθηκε ότι γνώρισε έναν άνθρωπο ο οποίος οδηγήθηκε σε μια υπόγεια πόλη, η οποία εκατοικείτο από ψηλούς, ξανθούς ανθρώπους.
Ο άνθρωπος συνάντησε αυτά τα όντα, τα οποία του είπαν ότι ήσαν εξωγήινοι, κάτω από ένα αρχαίο ηφαίστειο κοντά στο Ιραπουάτο του Μεξικού.
Τα όντα αυτά έδωσαν μετά σε αυτό τον άνθρωπο μια συνταγή για τη καλλιέργεια γιγαντιαίων λαχανικών, την οποία αυτός έδωσε μετά στο Γκαρσία.
Ο Γκαρσία με τη σειρά του τη παρουσίασε στο Ροδοσταυρικό Τάγμα της Καλιφόρνια.
Στο άρθρο του περιοδικού εμφανίσθηκαν φωτογραφίες γιγαντιαίων λαχανικών που παρήγαγε ο Γκαρσία.

Οι Τελοσιανοί υποτίθεται ότι έχουν επίγνωση των συνθηκών πάνω στην επιφάνεια της γης, την οποία παρακολουθούν συνεχώς μέσω τηλεόρασης, ραδιοφώνου κ.λ.π., αν και συνήθως αποφεύγουν να εδραιώσουν κάποια μεγαλύτερη επαφή με τον κόσμο της επιφάνειας και εκτελούν τη δραστηριότητά τους ιδιωτικά.
Ακόμα παρουσιάζονται να είναι ενήμεροι των γεωλογικών τάσεων που υποτίθεται ότι οδηγούν το πλανήτη μας σε ένα τελικό κρίσιμο σημείο (καταστροφή του όζοντος, μόλυνση, σεισμική καταστροφή, δυνητική αντιστροφή των πόλων, φαινόμενο του θερμοκηπίου κ.λ.π.), αλλά φαίνονται να είναι το ίδιο ανίκανοι να κάνουν κάτι για να το σταματήσουν όπως και οι διάφορες κυβερνήσεις πάνω στην επιφάνεια της γης.
Όλα βέβαια αυτά μπορεί να ακούγονται σαν ένα πολύ τολμηρό σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τα επιβεβαιώνουν.



Σε ερώτηση γιατί οι Τελοσιανοί διάλεξαν να ζήσουν υπόγεια, ο Άνταμα, ο Αρχιερέας του Τέλος απάντησε διαμεσικά ως εξής:

Ήλθαμε εδώ πριν από 12000 χρόνια πριν ένας θερμοπυρηνικός πόλεμος καταστρέψει την επιφάνεια της Γης.
Αντιμετωπίσαμε τέτοιες δυσκολίες και συμφορές πάνω στη επιφάνεια που αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την εξέλιξή μας υπόγεια.
Ζητήσαμε λοιπόν άδεια από τη Πνευματική Ιεραρχία του πλανήτη να ανακαινίσουμε την ήδη υπάρχουσα σπηλιά μέσα στο Όρος Σάστα και να την ετοιμάσουμε για την ώρα που θα χρειαζόταν να εκκενώσουμε τα σπίτια μας στη επιφάνεια του πλανήτη.

Όταν επρόκειτο να αρχίσει ο πόλεμος ειδοποιηθήκαμε από τη Πνευματική Ιεραρχία να αρχίσουμε την εκκένωση των σπιτιών μας και να έρθουμε μέσα σε αυτή την υπόγεια κοιλότητα, περνώντας μέσα από τα απέραντα συστήματα στοών και διόδων που εκτείνονται σε όλο τον πλανήτη.
Ελπίζαμε να σώσουμε όλους τους Λεμούριους ανθρώπους της φυλής μας, αλλά είχαμε το χρόνο να σώσουμε τελικά μόνο 25 χιλιάδες ψυχές. Το υπόλοιπο της φυλής μας αφανίσθηκε με την έκρηξη.

Τα περασμένα 12000 χρόνια μπορέσαμε να εξελιχθούμε γρήγορα στη συνείδησή μας εξ’ αιτίας της απομόνωσής μας από τις λεηλατούσες ομάδες των εξωγήινων και των άλλων εχθρικών φυλών που διήρπαζαν τον πληθυσμό στην επιφάνεια...


Και στην ερώτηση για το πώς πάει κανείς στη υπόγεια πόλη του Τέλος, αυτός έδωσε την εξής απάντηση:

Μέσα από τις στοές βέβαια που φυλάσσονται αυστηρά και είναι καμουφλαρισμένες. Μόνο οι άνθρωποί μας ξέρουν το τρόπο.
Σύντομα θα δοθούν και σ’ εσάς κατευθύνσεις να μας εντοπίσετε και θα συναντηθείτε με έναν από μας που θα σας οδηγήσει μέσα από τις υπόγειες στοές στη πόλη μας.
Αυτή δεν είναι μακριά, είναι μόλις ενάμισι χιλιόμετρο κάτω από το έδαφος και μόλις θα είσαστε ασφαλείς στις στοές, υπάρχουν μεταφορικά μέσα που θα σας μεταφέρουν στην υπόλοιπη διαδρομή.

Κατά τη δεκαετία του 1950 υποτίθεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έγινε πολύ επιθετική απέναντι στους Τελοσιανούς, εποφθαλμιώντας τον Αργυρό Στόλο τους και άλλες τεχνολογικές δυνατότητές τους και έστειλε στρατό με τανκς και πολυβόλα στη πόλη Μάουντ Σάστα με σκοπό να εισβάλλει στο Τέλος από μια είσοδο που υπήρχε στο κέντρο της πόλης.
Οι Τελοσιανοί όμως σφράγισαν μέσα λίγα λεπτά αυτή την είσοδο με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούσε να τη διαβεί κανείς.
Έτσι ο στρατός, αφού αναστάτωσε για λίγο τη πόλη, αναγκάσθηκε να επιστρέψει μετά άπρακτος στη βάση του.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι πολλοί Αμερικανοί ερευνητές παρατηρούν την Ελληνικότητα της λέξης «Τέλος» και θεωρούν ότι μπορεί οι Τελοσιανοί να έχουν κάποια σχέση με τους Έλληνες, αν και συνήθως οι ίδιοι δηλώνουν απόγονοι των Λεμουρίων ή των Μάγια.
Η ίδια συσχέτιση με τους Έλληνες, όπως έχουμε ήδη πει, έχει γίνει από τους ξένους ερευνητές και με την υπόγεια φυλή των Χαβ-μούσουβς στα βουνά Πάναμιντ της Καλιφόρνια.


Η Πηγή αυτή της αναδημοσίευσης που κάνουμε ανήκει στην ομάδα
Strange - Οmniverse.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου