Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΒΙΣ....!!!

ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΣΛΕΥ
Σε ένα  Δελτίο Τύπου από’ την Μέμφιδα του Τέννεση αναφερόταν ότι  <<θα υψωθεί μια χρυσή πυραμίδα για τον Ελβις>>. Και μ’ένα τηλεγράφημα κάποιου πάστορα της περιοχής επιβεβαιώθηκε ότι το οικοδόμημα είχε ήδη ξεκινήσει. Εντωμεταξύ, οι ειδήσεις βουίζουν ότι ο <<Ελβις Πρισλεύ πρόκειται να μετονομαστεί από βασιλιάς του ροκ εντ ρολ σε Φαραώ του ροκ εντ ρολ>>.

<< Η Πυραμίδα της Μέμφιδα θα είναι ένα τεράστιο μνημείο για την αμερικανική μουσική>>, λεει ο Ντέιβις Λες, αντιπρόεδρος των εταιριών της Πυραμίδας.  Η Μέμφις είναι λογικά το κατάλληλο σημείο>>, πρόσθεσε, << επειδή είναι ο τόπος, όπου έζησε ο Ελβις και γεννήθηκε το ροκ εντ ρολ. Συμπτωματικά, Μέμφις ήταν και το όνομα της αρχαίας πρωτεύουσας της Αιγύπτου>>.


Ο ΕΛΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ

Η Μεγάλη Αμερικανική Πυραμίδα θα αποτελέσει μια τουριστική ατραξιόν των        80 εκατομμυρίων δολαρίων. Θα διαθέτει ένα στάδιο 22.000 θέσεων και μια αίθουσα τελετών για τις διοργανώσεις Απονομής των Αμερικανικών βραβείων μουσικής. Ακόμη σχεδιάζεται κι ένα πάρκο αναψυχής έκτασης 52 ακρ. (1 ακρ= 3,04671 τμ). Με ύψος ποδών πάνω απ’ το έδαφος, το χρυσό εξωτερικό περίβλημα θα λάμπει σαν τον ήλιο, λένε οι διαφημιστές του προγράμματος. Και δεν παραλείπουν να σημειώσουν ότι έχει σχεδιαστεί όπως ακριβώς και οι Μεγάλες Πυραμίδες του Χέοπος στην Αιγύπτου.

Η Πυραμίδας της Μέμφιδας  προοριζόταν για ν’ αποτελέσει το << όγδοο θαύμα του κόσμου>>. Ποσό ταιριαστό είναι – πράγματι- ένα χρυσό μνημείο, που θα λάμπει όπως ο ήλιος, να υψωθεί προς τιμήν του Ελβις, με τη μορφή αρχαίας αιγυπτιακής πυραμίδας!

Βαβυλωνα- αρχαιολογικος χωρος σημερα.
Οι Αιγύπτιοι είχαν διδαχτεί απ’ τους Βαβυλώνιους τη λατρεία του θεού Ήλιου και των θηλυκών θεοτήτων,. Η δική μας Βίβλος λεει ότι κατά τις έσχατες ημέρες θα υπάρξει μια παγκόσμια αναβίωση της ειδωλολατρικής Μυστηριακής Βαβυλώνας. Η μουσική ροκ εντ ρολ συνεισφέρει μέγιστα σε αυτή τη σύγχρονη αναβίωση της παρακμιακής Μυστηριακής Βαβυλώνας και ο Ελβις φημίζεται για τη διάδοση αυτής της  άπρεπους αισθησιακής μουσικής. Ο πάστορας Μαικ Ταμινελο, αυτος ο αφοσιωμένος στον θεό άνδρας, που πρώτος μας ενημέρωσε για την ανέγερση της πυραμίδας του Ελβις, πιστεύει ότι αυο το παγανιστικό μνημείο θα δημιουργήσει αναμφίβολα ένα τρομερό τοπικό πεδίο ανάπτυξης δαιμονικών επιρροών. Αποφασισμένος να πολεμήσει την ανάπτυξη τέτοιον επιρροών, ο Μαικ σημείωνε ότι οι οπαδοί της Νέας Εποχής στην πόλη του έχουν ήδη αρχίσει να μιλούν για τις <<δυνάμεις της πυραμίδας>>. <<Στη Μέμφιδα>>, καταλήγει ο Μαικ, <<ο Ελβις είναι ζωντανός, αλλά ο θεός είναι νεκρός>>.

Είναι σημάδι των ημερών ότι οι άνθρωποι σήμερα στην Αμερική – όλο και περισσότερο – εξοικειώνονται με τη θρησκεία της Μυστηριακής Βαβυλώνας. Η πόλη της Μέμφιδας δεν είναι μόνη της στη λατρεία του Βααλ σήμερα. Σε όλη την Αμερική, άντρες και γυναίκες έχουν επιλέξει τη λατρεία των ειδώλων του χρήματος, της σεξουαλικής διαστροφής, της ροκ μουσικής και του πνεύματος  της Νέας Εποχής.
Ο Ελβις είναι << ζωντανός>> στη Νεα Υορκη, στο Λος Αντζελες, στο Νταλλας, στη Σαρλοτ, στο Ορλαντο και σε κάθε πόλη της Αμερικής, ενώ ο θεός είναι στην κυριολεξία  <<νεκρός>>.

Όμως, ο θεός δεν είναι <<νεκρός>>. Είναι ζωντανός και η πρόσκληση Του προς τους ανθρώπους για δικαιοσύνη ηχεί απ’ άκρου εις άκρον σε όλη την Αμερική.

Κάποια ,μέρα – μάλλον πολύ σύντομα- οι <<δυνάμεις της πυραμίδας>> του Σατανά  θα αποτύχουν. Η αλήθεια του Λόγου του Θεού θα γίνει τότε το παγκόσμιο μήνυμα. Και για εκείνη τη λαμπρή μέρα μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Ζητούμε απ’τους Χριστιανούς – στη Μέμφιδα και παντού – να προσεύχονται ο Θεός να βάλει το χέρι Του  και να  απλώσει ένα πέπλο προστασίας γύρω απ’τους Χριστιανούς – όπου κι αν βρίσκονται – να προσευχηθούν για να καταφέρουν, ώστε ο πάστορας Ταμινελο και άλλοι Χριστιανοί  στη Μέμφιδα, στο μέσον  αυτού του ναού του κάκου, να μπορέσουν να πλησιάσουν όσους μπορούν περισσότερους και να τους φέρουν στην θαυμαστή  Αλήθεια και στη Χάρη του Ιησού και του Λόγου του.

PANDEMONIUM (ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ), ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΒΙΣ, TEXX MARRS, ΣΕΛ.74-75-76

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Αυτός είναι ο πιο βαθύς, ο πιο απάνθρωπος και, δυστυχώς, ο πιο παλιός τρόπος με τον όποιο ελέγχονται οι άνθρωποι. Δυστυχώς ο άνθρωπος είναι πολύ ευάλωτος ψυχικά – και αυτό δείχνει πως μάλλον είμαστε ακόμη ανώριμα όντα. Οι εξουσιαστές ολων των εποχών, που γνώριζαν καλά την τέχνη της εξουσίας, επένδυαν εδώ αρκετή από την επιρροή τους. Χρησιμοποιώντας τις τεχνικές που αναφέρω παρακάτω, κατάφερναν να αυξήσουν τρομερά τη δύναμη τους:

 1. ΓΟΗΤΡΟ

Το γόητρο εκμεταλλεύεται τα συναισθήματα του φόβου και του θαυμασμού, αυτά που ονομάζουμε συνήθως  <<δέος>>. Με τη γνώση πως οι άνθρωποι αγαπούν τη ζωή τους, πως φοβούνται τους πραγματικά ισχυρότερους και πως θέλουν να βρίσκονται με το μέρος των νικητών, οι δυνατοί όλων των εποχών έμαθαν τον τρόπο να κερδίζουν το πλήθος. Δεν έχει σημασία αν ο <<άρχοντας>> είναι πραγματικά δυνατός, όμορφος , πλούσιος, σημασία έχει να φαίνεται έτσι. Οι ισχυροί όλων των εποχών επένδυαν στην εμφάνιση τους, σε ακριβά ρούχα, σε εκθαμβωτικές στολές, σε όμορφα λάβαρα. Πάρτε για παράδειγμα τα μαύρα ρούχα των Ες- Ες και τις καταπληκτικές πανοπλίες των πραιτοριανών φρουρών του αυτοκράτορα της Ρώμης η των ιπποτών. Μπότες με τακουνιά κάνουν ψηλότερο αυτόν που τις φοραει, σμιλεμένες πανοπλίες στο σχήμα τεράστιων μυώνων για να δείχνουν πανίσχυρο αυτόν που κρύβεται μέσα τους, αστραφτερά όπλα. Όπως ξέρουν όσοι έχουν γίνει αξιωματικοί του πεζικού, μεγαλύτερη σημασία έχει να αστράφτουν τα αρβύλα σου , παρά να δουλεύουν άψογα τα όπλα που διαθέτεις….
Στην εποχή μας το ίδιο πράγμα συμβαίνει με τα οπλικά συστήματα, που διαφημίζονται σαν να είναι αήττητα. Στην ιδια κατηγορία βρίσκονται και τα λεγόμενα υπεροπλα, τα όποια λέγονται αλλιώς και <<όπλα γοήτρου>>, τα όποια δεν έχει σημασία αν υπάρχουν η όχι, φτάνει που τρομάζουν τον πιθανό εχθρό και εμψυχώνουν το στρατιώτη. Φυσικά, μη νομίζετε πως το γόητρο είναι ένα παιχνίδι που παίζεται απλά. Υπάρχουν πολλαπλές τεχνικές εμψύχωσης των στρατιωτών, τεχνικές  απόδειξης στον αντίπαλο της υπεροπλίας και διαφορές άλλες, οι οποίες ισχύουν απαράλλακτες είτε μιλάμε για στρατιωτικές καταστάσεις είτε για εμπορικές. Π.χ. δεν έχει σημασία αν μια εταιρία έχει την ικανότητα να καταλάβει ολόκληρη την αγορά. Ακόμη κι αν δεν  μπορεί να το κάνει, αυτό είναι κάτι που δεν  θα το παραδεχτεί ποτέ. Είναι σημαντικό οι εργαζόμενοι της να νομίζουν πως δουλεύουν για τον απολυτό και σίγουρο νικητή – και πως αν τον προδώσουν η αν τον αψηφήσουν, η ζωή τους θα καταστραφεί. Με λίγα λόγια, δεν έχει σημασία αν ο επίδοξος εξουσιαστής έχει πραγματική δύναμη – απλώς, πρέπει να μην παραδεχτεί ποτέ οποιαδήποτε αδυναμία του, να φαίνεται επιτυχημένος και ακμαίος….


2. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. 
Πριν από χιλιάδες χρόνια ξεκίνησε η δημιουργία ενός ανδρικού προτύπου που είναι λίγο – πολύ ανύπαρκτο. Ο ιδανικός άνδρας είναι πολεμιστής αλλά τρυφερός, λείπει στα ξένα αλλά θυμάται πάντα την αγαπημένη του, δεν μιλαει πολύ αλλά είναι απόλυτα φιλοσοφημένος, είναι έξυπνος αλλά και απόλυτα σταθερός στις απόψεις του ( δυο πράγματα  που κατά τη γνώμη μου είναι τελείως αντίθετα), είναι πλούσιος αλλά τίμιος κτλ. Το πρότυπο αυτό προωθήθηκε έντεχνα, για να επιβάλλει στους άντρες ένα συνεχές άγχος για την εικόνα που παρουσιάσουν στις γυναίκες – πράγμα που αφαιρει αρκετό από το χρόνο τους , την ενέργεια τους  και το χρήμα τους, οπότε είναι κάλος τρόπος ελεγχου τους, , ενώ στις γυναίκες έχει τοποθετηθεί έτσι ένα κριτήριο επιλογής  συντρόφου που δεν θα μπορέσει ποτέ κανένας άνδρας να εκπληρώσει ποτέ, οπότε είναι κι αυτές διαρκώς σε πόλεμο με τους συντρόφους τους  και τον εαυτό τους, γιατί δεν είναι ικανοποιημένες. Έτσι, όλοι οι άνθρωποι είναι σεξουαλικά και συναισθηματικά ανικανοποίητοι και ξοδεύουν όλο το χρόνο τους στην προσπάθεια  να καλύψουν τα συναισθηματικά κενά τους, αφήνοντας κατά μέρος τα όνειρα τους και τις προσπάθειες τους για να φτιάξουν ένα δικό τους τρόπο ζωής.


 3. ΑΓΧΟΣ.
Οι διαρκείς απειλές του  υποτιθέμενου αντιπάλου που πλησιάζει για να σε εκμηδενίσει αν δεν κάνεις τις σωστές κινήσεις, ο διαρκώς μειωμένος χρόνος που σου μένει για να ασχοληθείς με την προσωπική σου εξέλιξη, οι προτροπές να ακολουθεις ένα πρόγραμμα που σου επιβάλλεται αλλά δεν το έχεις σχεδιάσει εσύ, όλοι αυτοί οι <<ψυχαναγκασμοι>> χρησιμοποιούνται συνεχώς για να επιβάλλουν μια κατάσταση τρόμου και άγχους. Αυτή η κατάσταση παραλύει τη θέληση και δημιουργεί έντονες ένοχες. Το άτομο που σκέπτεται συνεχώς όλα τα παραπάνω, είναι το πιο πειθήνιο πιόνι των αρχηγών, που επειδή ξέρουν να σκηνοθετούν τις πράξεις τους << δεν φαίνονται ποτέ να κάνουν λάθη και να ξοδεύουν το χρόνο τους>> ….


4. << ΝΑΡΚΩΤΙΚΕΣ>> ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ. 

Μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες του ανθρώπου είναι η συνήθειας. Αν κάποιον τον ταΐζεις  κάθε μέρα εσύ, στο τέλος γίνετε ανίκανος να φάει μονός του. Αν κάποιον τον μάθεις να ζει σε μια σταθερή θερμοκρασία 24 c. Κάθε θερμοκρασία λίγων βαθμών πάνω η κάτω του φαίνεται κόλαση. Λίγοι είναι οι άνθρωποι που έχουν την θέληση και την ενέργεια που απαιτείται για να σπάσουν τις συνήθειες τους. Έτσι, οι εξουσιαστές συντηρούν τους υποτακτικούς τους σε σταθερές καταστάσεις και τους απειλούν υποσυνείδητα  πως αν σταματήσουν να υπακούουν, αυτή η σταθερή κατάσταση θα τελειώσει. Στη πραγματικότητα ο άνθρωπος είναι ένα πλάσμα που μπορεί να αντιμετωπίσει το χάος με μεγάλη άνεση. Αν δεν τολμήσει όμως να το κάνει ποτέ, δεν γνωρίζει τη δυνατότητα του αυτή. Οι πιο ανέντιμοι εξουσιαστές, προκαλούν πραγματικό εθισμό στους κατώτερους τους, χρησιμοποιώντας από παροχή απολαύσεων μέχρι πραγματικές ναρκωτικές ουσίες.


 5. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ.
Όσο κι αν μοιάζει απαραίτητη, η εξειδίκευση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχεις αδύναμους και φοβισμένους υπαλλήλους. Η ολοκληρωμένη παιδεία δίνει τη δυνατότητα στον άνθρωπο να κινηθεί σε όποιον τομέα αποφασίσει αυτός. Η απόλυτη εξειδίκευση είναι ένας ισχυρός υποσυνείδητος δεσμός. Για παράδειγμα ενας μηχανικός με ειδίκευση στην κατασκευή ολοκληρωμένων θα βρει δουλειά μόνο σε πέντε εργοστάσια σε όλη την Ευρώπη, ενώ ένας στρατιωτικός με ειδίκευση στις νάρκες μπορεί να δουλέψει μόνο για το στρατό.

       ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΓΗ,Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ,ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΣΕΛ.101-102-103.

        Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

        ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ? ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ k ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΥΣ? (μια εκτίμηση)


        Από την αρχή μου γεννήθηκαν υποψίες για την ορμητική εμφάνιση του αντιμνημονιακού αγώνα, μεγαλο-καθηγάδων της πανεπιστημιακής ευνοιοκρατούμενης ελίτ, πολλοί εκ των οποίων μάλιστα είχαν εκθρέψει και αρμέξει στην συνέχεια το κρατικό αυτό τέρας που τώρα δήθεν πολεμούσαν. Και οι καθηγητάδες αυτοί είναι οι ΚασσιμαδοΜπέηδες και ο Κ. Χρυσόγονος. 

        Οι υποψίες μου γιγαντώθηκαν όταν τους επιτήμισα δημόσια την 15-06-2011 στο ΔΣΑ γιατί αρνούνται να καταθέσουν μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά των πολιτικών-προδοτών, την στιγμή οι ίδιοι αυτοί κατηγορούν τους πρώτους  ότι εκχώρησαν de facto παράνομα την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος στην Τρόικα κι αντ` αυτού καταθέτουν –τους «κατηγόρησα» επίσης-μια εσφαλμένη και καταδικασμένη σε αποτυχία προσφυγής τον ΣτΕ κατά της συνταγματικότητας του Μνημονίου, με δεδομένο ότι το ΣτΕ είναι αναρμόδιο να κρίνει το συγκεκριμένο θέμα, επειδή το Μνημόνιο δεν είναι εφαρμοστικός (εκτελεστικός) νόμος, όπως κι έγινε φυσικά. Και λέω εγώ τώρα: Λες η προσφυγή αυτή να ήταν προσχηματικά προδοτική, ώστε η απόρριψη της να αποτελέσει δεδικασμένο υπέρ του Μνημονίου? Εσείς τι λέτε? Και γιατί δεν προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια κατά της συνταγματικότητας της Δανειακής Σύμβασης, η οποία είναι καταφανώς άκυρη, εκτός των άλλων και κυρίως, λόγω της κατάλυσης της εθνικής μας κυριαρχίας.?  Και τέλος, γιατί ο Χρυσόγονος αρνήθηκε σε δική μου τηλεφωνική άμεση αίτηση τον Ιούνιο του 2010 να αναλάβει συνήγορός μου στην μήνυσή μου, με το απίθανο επιχείρημα ότι «αυτός δεν είανι ειδικός, επειδή είναι συνταγματολόγος»? Μα ακριβώς συνταγματολόγος είναι ο ειδικός για την υπόθεση αυτή.

        Ο Κ. Χρυσόγονος - Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης- χθές, απατώντας σε ερώτηση του newsbomb.gr σχετικά με την  μήνυσή μου απάντησε με τον εξής απίστευτο τρόπο (http://www.newsbomb.gr/politi kh/story/80715/mhnysh-gia-esch ath-prodosia):

         «Δε νοείται σε καμία περίπτωση, σύμφωνα με τα Άρθρα 61 και 61 του Συντάγματος, ποινική δίωξη κατά βουλευτή για γνώμη ή ψήφο που έδωσε κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Επομένως, η μήνυση που υποβλήθηκε κατά των βουλευτών που ψήφισαν το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο , είναι προδήλως αβάσιμη. Για τους υπουργούς υπάρχει ποινική ευθύνη, ενώ για τους βουλευτές όχι, παρά μόνον για πράξεις που τελέστηκαν έξω από την άσκηση των καθηκόντων τους. Για ο,τιδήποτε είπαν ή ψήφισαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους δεν αναγνωρίζεται καμία ποινική ευθύνη. Είναι σαν να ζητήσουμε από ψηφοφόρους που ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές ΠΑΣΟΚ , το λόγο γιατί ψήφισαν το συγκεκριμένο κόμμα» τονίζει ο κ.. Χρυσόγονος.

        Τι λές ρε μεγάλε Καθηγηταρά? Οι βουλευτές έχουν ασυλία όταν Προδίδουν την χώρα και οι υπουργοί δεν έχουν? Πριν ακόμα σου κάνω μάθημα συνταγματικού δικαίου και καταρρίψω παταγωδώς τις παραπάνω προδοτικές σου απόψεις, ας ρωτήσουμε τον κοινό νου αν αυτά που λές στέκουν λογικά, ηθικά και πολιτικά. Τι θές να πείς? Ότι οι βουλευτές μπορεί να ψηφίσουν την παράδοση της χώρας σε ξένες δυνάμεις- διαπράττοντας Εσχάτη Προδοσία, χωρίς συνέπειες? Σε παραδίνω στην Ελληνική ψυχή. Και τώρα μάθε και λίγο συνταγματικό δίκαιο:

        Aπάντηση στον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Κ. Χρυσόγονο: Συμφωνώ ότι η γνώμη και ψήφο των βουλευτών κατά την άσκηση των καθηκόντων των δεν ποινικοποιείται (Συντ. 60, 61). Εκτός από μία. Αυτήν που εκχωρεί Εθνική Κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις (παράβαση του υψίσου καθήκοντός των και  ταυτόχρονα του όρκου των «για την πίστη των στο δημοκρατικό πολίτευμα και το Σύνταγμα», (καθώς και για συκοφαντική δυσφήμηση) (Συντ. 59,60,61, Σπινέλης). Τέτοια γνώμη και ψήφο συνιστά Εσχάτη Προδοσία Κε Καθηγητά!!, όπως είναι και λογικά προφανές. Συμφωνείτε? Και μια ερώτηση. Εσύ γιατί δεν έκανες μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά των υπουργών (τουλάχιστον) όταν κατηγορείς νύχτα-μέρα δημόσια την Κυβέρνηση ότη έχε εκχωρήσει την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδος? Και μία ακόμα: Είστε φίλος του Ευ. Βενιζέλου? Έχετε συγγράψει συγγράμματα μαζί? Πότε γίνατε καθηγητής? Υποψιάζομαι την 10ετία του 80 επί ΠΑΣΟΚ.. Ο Δούρρειος Ίππος είναι Ελληνικό Εφεύρημα. ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

        Θαυμάστε από άρθρο του Κ. Χρυσόγονου: "...Τα δύο τρέχοντα σε βάρος μας Μνημόνια συνιστούν έναν εκ των προτέρων καθορισμό πάσης πολιτικής της χώρας. Ισοδυναμούν με εκχώρηση της αρμοδιότητας χάραξης και εφαρμογής της οικονομικής, δημοσιονομικής και κοινωνικής πολιτικής της χώρας. Η ελληνική κυβέρνηση και το κοινοβούλιο τίθενται υπό τον άμεσο έλεγχο της Τρόϊκα, αφού κάθε μη συμμόρφωση θα συνεπάγεται τη μη εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου και άρα την παύση πληρωμών του ελληνικού δημοσίου. Πρόκειται επομένως για de facto εκχώρηση της εξωτερικής οικονομικής κυριαρχίας της χώρας...". ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ!
        Συμπέρασμα (εκτίμηση): O K. Xρυσόγονος συγκαλύπτει τις ποινικές ευθύνες των προδοτών-βουλευτών, ενσπείρει τον φόβο και την ηττοπάθεια στον σκλαβωμένο ελληνικό λαό, παροτρύνει και ενθαρρύνει -ουσιαστικά- τους προδότες βουλευτές και σε άλλες προδοσίες, καθησυχάζοντάς τους ότι δεν φέρουν ποινικές ευθύνες για το κακούργημά του αυτό. Οι πράξεις αυτές του Χρυσόγονου συνιστούν –κατά την γνώμη μου-παράβαση του άρθρο ΠΚ 135 (προπαρασκευαστικές πράξεις για εσχάτη προδοσία), τομ οποίο συνιστά βαρύτατο κακούργημα επιφέρον της ποινή της κάθερξης. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος σαν ανίδεος καθηγητής και θα πρέπει να απολυθεί από μια επόμενη εθνική-πατριωτική βουλή, ως συνιστών κίνδυνο για την ασφάλεια και ακεραιότητα της χώρας.
        Οι Δούρρειοι Ίπποι αποκαλύπτονται. Μεγάλη η λίστα των Προδοτών. Μεγαλύτερη  η λίστα όμως και των Τιμωρών των !! Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε σε λίγο !!

        Δημ. Αντωνίου

         

        Ιατρος Δημ. Αντωνιου

          

         ΠΗΓΗ:http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2011/09/m_25.html#.Tn9Vaok04Qk.facebook

         


        Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

        Mήνυση για εσχάτη προδοσία του Δημητρης Αντωνιου- Εξελιξεις


        Δ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ
        Το μνημόνιο συνεργασίας της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα «ψηφίστηκε» διεκπεραιωτικά, με τους ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας (ΠΑΣΟΚ) και του ΛΑΟΣ την 06-05-2010 στην Ελληνική Βουλή ως ο «νόμος» 3845/06-05-2010 και θα αναφέρεται στο εξής στην μήνυσή μου ως «μνημόνιο». Είναι ενδιαφέρον ότι στην συνεδρίαση αυτή το ΚΚΕ –δια στόματος της αρχηγού της Αλέκας Παπαρήγα θεώρησε το προς ψήφιση νομοσχέδιο για τα νέα μέτρα στήριξης της ελληνικής οικονομίας από το ΔΝΤ, ως εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στο ΔΝΤ και γι αυτό ζητά την εφαρμογή του άρθρου 28 του Συντάγματος για την ψήφισή του, το οποίο προβλέπει αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών. Αλλά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τ. υπουργός δικαιοσύνης Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στο ρ/σ Σκάι, σημείωσε ότι «επί της ουσίας πρόκειται για σύμβαση, αλλά η κυβέρνηση το φέρνει με τη μορφή νόμου για να αποφευχθεί η ενισχυμένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών».
        Έγκριτοι Συνταγματολόγοι, ωστόσο εκτιμούν πως η μήνυση του κ. Αντωνίου δεν θα έχει κάποια τύχη στη Βουλή. Ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Χρυσόγονος δηλώνει στο newsbomb.gr «Δε νοείται σε καμία περίπτωση, σύμφωνα με τα Άρθρα 61 και 61 του Συντάγματος, ποινική δίωξη κατά βουλευτή για γνώμη ή ψήφο που έδωσε κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Επομένως, η μήνυση που υποβλήθηκε κατά των βουλευτών που ψήφισαν το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο , είναι προδήλως αβάσιμη.
        Για τους υπουργούς υπάρχει ποινική ευθύνη, ενώ για τους βουλευτές όχι, παρά μόνον για πράξεις που τελέστηκαν έξω από την άσκηση των καθηκόντων τους. Για ο,τιδήποτε είπαν ή ψήφισαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους δεν αναγνωρίζεται καμία ποινική ευθύνη. Είναι σαν να ζητήσουμε από ψηφοφόρους που ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές ΠΑΣΟΚ , το λόγο γιατί ψήφισαν το συγκεκριμένο κόμμα» τονίζει ο κ. Χρυσόγονος.
        Οι απόψεις των Συνταγματολόγων συγκλίνουν στην άποψη ότι δεν στοιχειοθετείται κανένα ποινικό αδίκημα από την ψήφο ενός βουλευτή. Ο Νομοθέτης έχει φροντίσει να προστατεύσει τον βουλευτή από μηνύσεις που θα κατατίθεντο σε βάρος του για ο,τιδήποτε ψηφίζει. Πολιτικά μπορεί να του καταλογισθεί ο,τιδήποτε , ποινικά όμως δεν στοιχειοθετείται αδίκημα.
        Ο κ. Αντωνίου, ωστόσο, δηλώνει πεπεισμένος πως θα δικαιωθεί, επιτελώντας το καθήκον του προς την Ελλάδα, το λαό της και την ιστορία της.



         ΠΗΓΗ:http://www.ellinikanea.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=5611%3Am%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1&Itemid=24    

         

        ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ? ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ  k ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΥΣ? (μια εκτίμηση)


         

        Από την αρχή μου γεννήθηκαν υποψίες για την ορμητική εμφάνιση του αντιμνημονιακού αγώνα, μεγαλο-καθηγάδων της πανεπιστημιακής ευνοιοκρατούμενης ελίτ, πολλοί εκ των οποίων μάλιστα είχαν εκθρέψει και αρμέξει στην συνέχεια το κρατικό αυτό τέρας που τώρα δήθεν πολεμούσαν. Και οι καθηγητάδες αυτοί είναι οι ΚασσιμαδοΜπέηδες και ο Κ. Χρυσόγονος. 


        Οι υποψίες μου γιγαντώθηκαν όταν τους επιτήμισα δημόσια την 15-06-2011 στο ΔΣΑ γιατί αρνούνται να καταθέσουν μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά των πολιτικών-προδοτών, την στιγμή οι ίδιοι αυτοί κατηγορούν τους πρώτους  ότι εκχώρησαν de facto παράνομα την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος στην Τρόικα κι αντ` αυτού καταθέτουν –τους «κατηγόρησα» επίσης-μια εσφαλμένη και καταδικασμένη σε αποτυχία προσφυγής τον ΣτΕ κατά της συνταγματικότητας του Μνημονίου, με δεδομένο ότι το ΣτΕ είναι αναρμόδιο να κρίνει το συγκεκριμένο θέμα, επειδή το Μνημόνιο δεν είναι εφαρμοστικός (εκτελεστικός) νόμος, όπως κι έγινε φυσικά. Και λέω εγώ τώρα: Λες η προσφυγή αυτή να ήταν προσχηματικά προδοτική, ώστε η απόρριψη της να αποτελέσει δεδικασμένο υπέρ του Μνημονίου? Εσείς τι λέτε? Και γιατί δεν προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια κατά της συνταγματικότητας της Δανειακής Σύμβασης, η οποία είναι καταφανώς άκυρη, εκτός των άλλων και κυρίως, λόγω της κατάλυσης της εθνικής μας κυριαρχίας.?  Και τέλος, γιατί ο Χρυσόγονος αρνήθηκε σε δική μου τηλεφωνική άμεση αίτηση τον Ιούνιο του 2010 να αναλάβει συνήγορός μου στην μήνυσή μου, με το απίθανο επιχείρημα ότι «αυτός δεν είανι ειδικός, επειδή είναι συνταγματολόγος»? Μα ακριβώς συνταγματολόγος είναι ο ειδικός για την υπόθεση αυτή.


        Ο Κ. Χρυσόγονος - Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης- χθές, απατώντας σε ερώτηση του newsbomb.gr σχετικά με την  μήνυσή μου απάντησε με τον εξής απίστευτο τρόπο (http://www.newsbomb.gr/politi kh/story/80715/mhnysh-gia-esch ath-prodosia):


         «Δε νοείται σε καμία περίπτωση, σύμφωνα με τα Άρθρα 61 και 61 του Συντάγματος, ποινική δίωξη κατά βουλευτή για γνώμη ή ψήφο που έδωσε κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Επομένως, η μήνυση που υποβλήθηκε κατά των βουλευτών που ψήφισαν το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο , είναι προδήλως αβάσιμη. Για τους υπουργούς υπάρχει ποινική ευθύνη, ενώ για τους βουλευτές όχι, παρά μόνον για πράξεις που τελέστηκαν έξω από την άσκηση των καθηκόντων τους. Για ο,τιδήποτε είπαν ή ψήφισαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους δεν αναγνωρίζεται καμία ποινική ευθύνη. Είναι σαν να ζητήσουμε από ψηφοφόρους που ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές ΠΑΣΟΚ , το λόγο γιατί ψήφισαν το συγκεκριμένο κόμμα» τονίζει ο κ.. Χρυσόγονος.


        Τι λές ρε μεγάλε Καθηγηταρά? Οι βουλευτές έχουν ασυλία όταν Προδίδουν την χώρα και οι υπουργοί δεν έχουν? Πριν ακόμα σου κάνω μάθημα συνταγματικού δικαίου και καταρρίψω παταγωδώς τις παραπάνω προδοτικές σου απόψεις, ας ρωτήσουμε τον κοινό νου αν αυτά που λές στέκουν λογικά, ηθικά και πολιτικά. Τι θές να πείς? Ότι οι βουλευτές μπορεί να ψηφίσουν την παράδοση της χώρας σε ξένες δυνάμεις- διαπράττοντας Εσχάτη Προδοσία, χωρίς συνέπειες? Σε παραδίνω στην Ελληνική ψυχή. Και τώρα μάθε και λίγο συνταγματικό δίκαιο:


        Aπάντηση στον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Κ. Χρυσόγονο: Συμφωνώ ότι η γνώμη και ψήφο των βουλευτών κατά την άσκηση των καθηκόντων των δεν ποινικοποιείται (Συντ. 60, 61). Εκτός από μία. Αυτήν που εκχωρεί Εθνική Κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις (παράβαση του υψίσου καθήκοντός των και  ταυτόχρονα του όρκου των «για την πίστη των στο δημοκρατικό πολίτευμα και το Σύνταγμα», (καθώς και για συκοφαντική δυσφήμηση) (Συντ. 59,60,61, Σπινέλης). Τέτοια γνώμη και ψήφο συνιστά Εσχάτη Προδοσία Κε Καθηγητά!!, όπως είναι και λογικά προφανές. Συμφωνείτε? Και μια ερώτηση. Εσύ γιατί δεν έκανες μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά των υπουργών (τουλάχιστον) όταν κατηγορείς νύχτα-μέρα δημόσια την Κυβέρνηση ότη έχε εκχωρήσει την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδος? Και μία ακόμα: Είστε φίλος του Ευ. Βενιζέλου? Έχετε συγγράψει συγγράμματα μαζί? Πότε γίνατε καθηγητής? Υποψιάζομαι την 10ετία του 80 επί ΠΑΣΟΚ.. Ο Δούρρειος Ίππος είναι Ελληνικό Εφεύρημα. ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


        Θαυμάστε από άρθρο του Κ. Χρυσόγονου: "...Τα δύο τρέχοντα σε βάρος μας Μνημόνια συνιστούν έναν εκ των προτέρων καθορισμό πάσης πολιτικής της χώρας. Ισοδυναμούν με εκχώρηση της αρμοδιότητας χάραξης και εφαρμογής της οικονομικής, δημοσιονομικής και κοινωνικής πολιτικής της χώρας. Η ελληνική κυβέρνηση και το κοινοβούλιο τίθενται υπό τον άμεσο έλεγχο της Τρόϊκα, αφού κάθε μη συμμόρφωση θα συνεπάγεται τη μη εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου και άρα την παύση πληρωμών του ελληνικού δημοσίου. Πρόκειται επομένως για de facto εκχώρηση της εξωτερικής οικονομικής κυριαρχίας της χώρας...". ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ!


        Συμπέρασμα (εκτίμηση): O K. Xρυσόγονος συγκαλύπτει τις ποινικές ευθύνες των προδοτών-βουλευτών, ενσπείρει τον φόβο και την ηττοπάθεια στον σκλαβωμένο ελληνικό λαό, παροτρύνει και ενθαρρύνει -ουσιαστικά- τους προδότες βουλευτές και σε άλλες προδοσίες, καθησυχάζοντάς τους ότι δεν φέρουν ποινικές ευθύνες για το κακούργημά του αυτό. Οι πράξεις αυτές του Χρυσόγονου συνιστούν –κατά την γνώμη μου-παράβαση του άρθρο ΠΚ 135 (προπαρασκευαστικές πράξεις για εσχάτη προδοσία), τομ οποίο συνιστά βαρύτατο κακούργημα επιφέρον της ποινή της κάθερξης. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος σαν ανίδεος καθηγητής και θα πρέπει να απολυθεί από μια επόμενη εθνική-πατριωτική βουλή, ως συνιστών κίνδυνο για την ασφάλεια και ακεραιότητα της χώρας.

        Οι Δούρρειοι Ίπποι αποκαλύπτονται. Μεγάλη η λίστα των Προδοτών. Μεγαλύτερη  η λίστα όμως και των Τιμωρών των !! Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε σε λίγο !!


        Δημ. Αντωνίου

        ΔΗΜ.  ΑΝΤΩΝΙΟΥ

         Πηγη:http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2011/09/m_25.html#.Tn9Vaok04Qk.facebook

        Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

        Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ






        Υπάρχουν δύο ειδών πολιτισμοί: Οι στατικοί και οι προοδευτικοί. Ο Ισλαμικός για παράδειγμα, είναι ένας στατικός πολιτισμός, γι’ αυτό και στις χώρες της επικράτειάς του, τίποτα δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 1000 χρόνια, αν εξαιρέσουμε τις επιβεβλημένες ξένες επιδράσεις, προς τις οποίες όμως οι οπαδοί του αντιδρούν. Οι στατικοί πολιτισμοί μάχονται τις αλλαγές, διότι απειλούν το νόμο!. Στερούνται λοιπόν της δυνατότητας να κρίνουν αν κάποιες αλλαγές ωφελούν την κοινωνία τους, διότι το ωφέλιμο, έχει εκ των προτέρων ταυτιστεί με το νόμιμο. Για να διατηρήσουν απαραβίαστη την ισχύ των νόμων τους, ισχυρίζονται, ότι έχουν δοθεί από το θεό.


        Μελετώντας την ιστορία, μπορώ να ισχυριστώ, ότι όλοι οι πολιτισμοί της γης υπήρξαν και παραμένουν στατικοί. Εξαιρώντας μόνον τον Ελληνικό, στον οποίον, η δυνατότητα υπέρβασης των νόμων, ακόμη και αν αυτοί θεωρούνταν θεϊκοί, απαιτήθηκε ως ένα αυτονόητο ατομικό δικαίωμα!. Όχι βέβαια από το σύνολο των πολιτών, αλλά από μια ελάχιστη μειοψηφία, ικανή στην πρόβλεψη των Δυνατοτήτων της ανθρώπινης ανάπτυξης.


        Αναφέρομαι στους οραματιστές. Στα άτομα τα ικανά να προνοήσουν για το επερχόμενο άγνωστο. Προσφέροντας στην κοινωνία τους, τους πόρους της εξέλιξής της προς αυτό. Είμαστε μια σταγόνα γνώσης, στον Ωκεανό του αγνώστου. Ενώ λοιπόν, οι στατικές κοινωνίες, προβάλλουν ως ασπίδα στην επέλασή του το γνωστό, οι προοδευτικές, καλλιεργούν τις δυνατότητες χρησιμοποίησης του. Έτσι εξελίσσονται, σε αντίθεση προς τις στατικές, που απλώς συντηρούνται.

        Δεν μπορούμε να ταυτίσουμε τους νομοθέτες, με τους οραματιστές. Διότι ενώ οι πρώτοι, με τους νόμους, συντηρούν το ήδη γνωστό, οι δεύτεροι, υπερβαίνοντάς τους, υποδέχονται το άγνωστο. Το άγνωστο, παρότι δυναμικό, παρόλο που αποτελεί το μοναδικό πεδίο της εξέλιξής μας, για τους νομοθέτες, είναι εξ’ ορισμού παράνομο!. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει προβλεφθεί.


        Η ασθενική ικανότητα πρόβλεψης των νομοθετών, διαπιστώνεται κι απ’ το γεγονός ότι δεν έχουνε προβλέψει τη δυνατότητα του υπέρνομου, αφού χωρίζουνε τις πράξεις μας σε δυο κατηγορίες: Στις νόμιμες, και στις παράνομες. Θεωρώντας νόμιμες όσες συμφωνούν με τον αυστηρά προκαθορισμένο (από αυτούς) τρόπο πράττειν, ενώ παράνομες, όλες όσες εξαιρούνται!.  Με αποτέλεσμα, να κατατάσσουν στην κατηγορία των παράνομων, όλες τις πράξεις που δεν έχουν προβλεφθεί!.

        Λογικά, «παράνομο», θα έπρεπε να θεωρείται μόνον το άδικο και το βλαβερό. Στους στατικούς όμως πολιτισμούς, οι νομοθέτες αμύνονται μάλλον από το φόβο του άγνωστου, παρά από αυτόν της αδικίας, εξ’ αιτίας της αδυναμίας σύλληψής του. Η άγνοια των αναξιοποίητων δυνατοτήτων μας, τους οδηγεί να τις θεωρήσουν όλες εξ’ ορισμού ως βλαβερές, φράζοντας έτσι δολοφονικά τους πόρους της εξέλιξής μας. Και για να δικαιολογήσουν την παράλογη τούτη πράξη τους, που είναι αναμενόμενο να μας ανησυχεί, ανακάλυψαν έναν επίσης παράλογο ισχυρισμό, ότι δήθεν, οι νόμοι έχουν δοθεί απ’ το Θεό. Έτσι η διαφύλαξή τους δίδεται στο ιερατείο, μιας μειοψηφίας αδιάλλακτων ανθρώπων, που καταλύουν κάθε έννοια ελευθερίας των πράξεων και του λόγου.


        ΣΩΚΡΑΤΗΣ
        Οι νόμοι, απαγορεύουν κάθε καινοτόμα πράξη, και κάθε καινοτόμο λόγο, που υπερβαίνει τον ασφυκτικόν ορίζοντα της πρόβλεψής τους!. Κατατάσσοντας έτσι στον ύψιστο βαθμό παρανομίας τους οραματιστές, με φριχτά γι’ αυτούς αποτελέσματα. Η δολοφονία του Σωκράτη, αποτελεί το χαρακτηριστικότατο παράδειγμα, του ανθρώπου που εξορίστηκε από την κοινωνία του, όχι επειδή την έβλαψε, αλλά επειδή προσπάθησε να ευνοήσει την εξέλιξή της, προσφέροντάς της διέξοδο προς το άγνωστο!.

        Και απόδειξη αποτελεί, το γεγονός ότι η κοινωνία του εξελίχθηκε, με έναν τρόπο τελείως απροσδόκητο για όλη την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Την ανθρωπότητα που ακόμη ζει στο χθες, σε ένα χθες που εγκατέλειψαν οι Έλληνες πριν 2500 χρόνια!. Και τι απέμεινε από αυτό; Η γέννηση κάποιων νέων κοινωνιών, κατά βάση στατικών αλλά προοδευτικών εξ’ αντανακλάσεως, και η ισχυρή πεποίθηση στην ψυχή του νεοέλληνα, ότι έχουμε δικαίωμα υπέρβασης των νόμων, για χάρη της εξέλιξής μας, ακόμη και αν αυτοί προέρχονται από τους Θεούς!

        ΑΛΚΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


        ΠΗΓΗ: ΑΛΚΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, http://www.oriaki.gr/dynatotites/dyn_0013.html



        TAXYONIA: ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ.


        Επιστήμονες του CERN ανακοίνωσαν ότι κατέγραψαν υποατομικά σωματίδια τα οποία ταξιδεύουν ταχύτερα από το φως, ανακάλυψη που αν επιβεβαιωθεί ανατρέπει έναν από τους βασικότερους νόμος  της φυσικής  που διέπουν το Σύμπαν.

        Ο Antonio Ereditato, που εργάζεται στο ερευνητικό κέντρο στα γαλλο-ελβετικά σύνορα μιλώντας στο Reuters ανέφερε πως μετρήσεις τριών και πλέον χρόνων έδειξαν ότι νετρίνο κινούνται 60 νανοσεκόντ γρηγορότερα από το φως σε μια απόσταση 730 χιλιομέτρων ανάμεσα στη Γενεύη και στο Γκραν Σάσο της Ιταλίας.

        Το φως θα είχε καλύψει τη συγκεκριμένη απόσταση σε περίπου 2,4 χιλιοστά του δευτερολέπτου, αλλά τα νετρίνα έφτασαν σε 60 νανοδευτερόλεπτα ή 60 δισεκατομμυριοστά του δευτερολέπτου νωρίτερα.

        «Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στα αποτελέσματά μας αλλά χρειαζόμαστε και άλλους συναδέλφους μας να κάνουν τα δικά τους πειράματα και να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την ανακάλυψη μας», δήλωσε ο καθηγητής Ereditato.

        Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για σημαντική αναθεώρηση της θεωρίας της ειδικής σχετικότητας που διατύπωσε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν το 1905, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει τίποτα στο σύμπαν που να ταξιδεύει πιο γρήγορα από το φως.

        ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr/technology/article/?aid=147622

        Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

        Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΕΛΛΕΝΙΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥ


         Πολλοί θα εχετε ακούσει για ένα κομήτη ονόματος Ελενίν, που πλησιάζει την Γη... Είναι ένας κάπως μεγάλος κομήτης και υπολογίζεται ότι πλησιάζει την Γή με μεγάλη ταχύτητα...Οι Ερευνητές λένε ότι οι τροχιές των δύο σωμάτων (Γης και Ελενιν) θα ταυτιστούν, αλλά καθησυχάζουν ότι δεν θα συγκρουστουν απλά θα περάσει η Γη μέσα απο την σκόνη που θα αφήσει η ουρά του κομήτη..!!



        Εκτός απο τον Ελενίν, την ίδια ώρα θα μας ενοχλήσει και κάτι άλλο..:

        ΤΟ Δεκεμβριο του 2005!!! ο Robert McMillan του  Προγράμματος Spacewatch στο Tucson της Αριζόνα ανακάλυψε έναν αστεροειδή τον2005 ΥU 55. Ο Αστεροειδής αυτός με διάμετρο περίπου 400 μέτρα αναμένεται να περάσει ανάμεσα απο Γη και Σελήνη Την ίδια ώρα που θα περάσει και ο κομήτης Ελενιν περίπου.!!

        Όλα αυτά έχει υπολογιστεί οτι θα γίνουν στις αρχες του Νοεμβρίου και μάλιστα μια γνωριμη σε εμάς ημερομηνία, λογω της συσχετισής της με κάτι κακό..

        Σύμφωνα λοιπόν με τους επιστήμονες τα δύο αυτά σώματα, θα περάσουν κοντά στην γή γύρω στην ημερομηνία 11/11/11 .... Όλα αυτά μας αφήνουν αναυδους, και η ΝΑΣΑ δεν ενημερώνει και πολύ για όλα αυτα...



        Το καλό το άφησα για το τέλος... Φημολογείτε ότι ο κομήτης Ελενιν δεν είνα τυχαίος κομήτης... Είναι ίσως για κάποιους η εκπλήρωση αρχαίων γραφών που θέλαν θεοτητες να επιστρέφουν στην Γη... Για αλλους είναι η πολυακουσμένη Έλευση , ή απλά κάποια εισβολή... Στην παρακάτω εικόνα όλα δειχνουν ότι κάτι συμβαίνει με την περιπτωση του Ελενιν..


        Μπροστάρης λοιπόν ο Κομήτης Ελενιν και ξωπίσω του.... Οι ακόλουθοι...(;)



        ΠΗΓΗ: http://truth-revelation.blogspot.com/2011/09/blog-post_8575.html

        ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...!

        ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ................... ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ;


        ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑ ΣΤΑ ΜΙΖΕΡΟΝΙΑ!


        A.Smith
        Η Υ.Δ.Ο. είναι εκτελεστικό όργανο της πραγματικότητας.
        Οι << πράκτορες>> της βρίσκονται παντού και δεν μοιάζουν καθόλου με τον σικάτο Agent Smith του Martix, που τρέφει μια ελιτιστική περιφρόνηση για το ανθρώπινο είδος. Οι <<πράκτορες>> της είναι αυτός ο απίστευτος συνδυασμός εικόνων, καταστάσεων, συναισθημάτων και σκέψεων, που σε ψυχοτραυματιζουν και μολύνουν την καθημερινότητα σου με μιζερονια (mizeronia), δηλαδή τα <<σωματίδια μιζέριας>>. Δεν υπάρχει περίπτωση ν’ αποφύγεις τη <<μόλυνση>>, εκτός αν γίνεις ερημίτης και κλειστείς σε μια σπηλιά μακριά από τα πάντα.
        Βομβαρδίζεσαι καθημερινά από μιζερονια και είσαι χωρίς να το γνωρίζεις φορέας τους. Η  <<μόλυνση>> με μιζερονια είναι αρκετά βλαβερή, χειρότερη απ τη ραδιενέργεια και το  AIDS, γιατί σου σκοτώνει ότι όμορφο έχεις μέσα στην ψυχή σου και ιδιαίτερα τα όνειρα σου. Η επίδραση των μιζερονιων δεν είναι άμεση, αλλα ύπουλη και διαβρωτική. Χωρίς να το πολυκαταλαβεις, η ψυχή σου γίνεται σαν σκουριασμένο ραδιενεργό τανκ, που κτυπήθηκε από βλήμα εμπλουτισμένου ουράνιου.
        Αν είχα την εφευρετική μεγαλοφυΐα ενός Τεσλα θα ήθελα οπωσδήποτε να κατασκευάσω αυτό που αποκαλώ           << ανιχνευτή μιζερονιων>>. Μια  <<συσκευή>> που θα μετρούσε τα μιζερονια που εκπέμπουν οι άνθρωποι, έτσι ώστε να μην πλησιάζω σε επικίνδυνες  << εστίες μόλυνσης>>, ούτε και να ξεπερνώ τα <<όρια ασφάλειας>>. Βάζω στοίχημα ότι αν πήγαινα με τον         << ανιχνευτή μιζερονιων>> σε μια δημόσια υπηρεσία, π.χ σε μια εφορία, εκείνος θα κροτάλιζε επικίνδυνα. Αν έμπαινα σ’ ένα λεωφορείο, η βελόνα θα τρελαινόταν! Οι δρόμοι, τα σπίτια, τα γραφεία, ολόκληρη η πόλη που ζω, αλλά κι εκείνες που ζείτε εσείς – πλέει μέσα σε μια θάλασσα μιζερονιων, που εκπέμπουν κακόμοιρα ανθρωπινά όντα πυροβολημένα θανάσιμα από την άκαρδη Υ.Δ.Ο. Θα μου έδειχνε άραγε ο μετρητής μου το αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα οτι όλοι οι άνθρωποι, και της αφεντιάς μου συμπεριλαμβανομένης, ζέχνουν μιζερονια; Καθόλου ανθρωπιστικό αυτό που λέω. 
        <<Η ανθρωπιά μου δεν συνίσταται στο να νιώθω πως είναι οι άνθρωποι, αλλά στο να αντέχω αυτό που νιώθω όταν είμαι μαζί τους>> έλεγε κάποτε ο κυνικός Νιτσε.
        Ν.Καζαντζακης
        Χωρίς να  διαθέτω προς το παρόν το φουτουριστικό <<ανιχνευτή μιζερονιων>>, έχω παρατηρήσει εμπειρικά ότι τα μιζερονια εκπέμπονται σωρηδόν από εκείνους  τους ανθρώπους, στους οποίους ο Νίκος Καζαντζάκης είχε προσδώσει τα χαρακτηριστικά των << άρτιων αριθμών>>: <<……. Είναι ήσυχο και βέβαιοι για όλα τα πράγματα. Είναι λείοι>>. Η αφεντιά μου όπως πιστεύω και αρκετοί από εσάς, φαίνεται ότι ανήκουμε στην άλλη κατηγορία αριθμών, στους << περιττούς>> αριθμούς: <<…. Πάντοτε ανήσυχοι κι αβέβαιοι, αποζητούν, χωρίς ελπίδα, την τελείωση. Είναι γεμάτοι  ‘’ τσουκρια’’, ερωτήματα και προεκτάσεις……>> ( Ν. Καζαντζάκης).
        Εμείς είμαστε δύσκολοι στόχοι για την Υ.Δ.Ο., επειδή είμαστε κινούμενοι, ελεύθεροι στη σκέψη και στη φαντασία μας. Δεν εκπέμπουμε επικίνδυνες ποσότητες μιζερονιων, επειδή η  <<μόλυνση>> μας είναι περιορισμένη κι από την άλλη έχουμε αναπτύξει ένα πολύ ισχυρό << ανοσοποιητικό σύστημα>>. Μπορεί τα μιζερονια να μας βλάπτουν, αλλά τουλάχιστον εμείς δεν εκπέμπουμε. Μαζί μας είναι σίγουρο ότι δεν θα μιζεριασετε….
        Όλοι όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι έχω μελετήσει τόσο πολύ το ζήτημα των μιζερονιων, που θα μπορούσα κάλλιστα να γράψω μια ολόκληρη πραμάτεια του στυλ  Περί Μιζερινιων και των Βλαβών  που προκαλούν στην ζωή Μας. Η περίπτωση μου πάντως είναι κάπως σπάνια επειδή, αν και μολύνθηκα σοβαρά πο τα μιζερονια και μάλιστα στο άνθος της νιότης μου, τελικά αναρρωσα κι έγινα δυνατότερος από πριν. Είμαι η εξαίρεση, κάτι σαν ασθενής που αποθεραπεύτηκε. Η αυτοθεραπεια μου με βοήθα στο να  έχω γνώση εκ των εσω της μιζεριασης και να βοηθώ συχνά συνανθρώπους μου που υποφέρουν από αυτή. Γι ‘αυτό, σας παρακαλώ, ακουστέ τις συμβουλές μου και δεν θα χάσετε…
                                                           
        ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΓΗ, ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΤΡΙΞ, Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΧΕΤΥΠΟ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑ ΣΤΑ ΜΙΖΕΡΟΝΙΑ!,ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Σελ  171- 172.

        ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΑΩ!

        Ο ελεύθερος άνθρωπος είναι κινούμενος στόχος, δεν συλλαμβάνεται εύκολα από την Υ.Δ.Ο. και μολύνεται δύσκολα με μιζερονια. Ο ελεύθερος άνθρωπος είναι πολεμιστής και αυτό επειδή η ελευθερία δεν χαρίζεται – τίποτα δεν χαρίζεται σ’ αυτόν τον κόσμο- αλλά κατακτάται.

        Υπάρχει ωστόσο ελευθερία η μήπως πρόκειται για μια ακόμη ανθρωπινή ψευδαίσθηση;

        ΤΖΟΝ ΡΑΣΚΙΝ
        Οι απόψεις διίστανται. Ο οπαδός της ψευδαισθησιακής σχολής και γνωστός για τον κυνισμό του, ο άγγλος κριτικός τέχνης  Τζον Ρασκιν (1819-1900), ειρωνεύτηκε κάποτε τη ματαιοδοξία του ανθρώπου να κυνηγά το όνειρο της ελευθερίας, λέγοντας: <<Η ελευθερία είναι η πιο απατηλή απ’ολες τις απάτες. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στο σύμπαν και ποτέ δεν πρόκειται να υπάρξει. Τα αστέρια δεν την έχουν. Η Γη δεν την έχει. Κι εμείς οι άνθρωποι έχουμε τον αντικατοπτρισμό και την επίφαση της μόνον προς βαρύτατη τιμωρία μας>>…

        Ωστόσο, ακόμη κι αν πρόκειται για τιμωρία, η ελευθερία είναι ίσως η πιο γλυκιά τιμωρία του ανθρώπου. Ακόμη κι αν η ελευθερία είναι άλλη μια ανθρώπινη ψευδαίσθηση, ένα όνειρο απατηλό, που ανταποκρίνεται στο επιθυμητό και όχι στο εφικτό, ακόμη και τότε αξίζει να τη διεκδικήσει  κάνεις. Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι βιολογικά καταδικασμένος να είναι ελεύθερος. Αν και βιολογικά μοιάζει με <<καλοκουρδισμένη μηχανή>>, εντούτοις ο άνθρωπος διαθέτει έναν εγκέφαλο που λειτούργει συνδυαστικά και χαοτικά, σαν κβαντικός υπολογιστής. Ένας εγκέφαλος ανοιχτός προς το τυχαίο, το απροσδόκητο και το συναρπαστικό. Που λειτουργεί συχνά ανεξέλεγκτα και γι’ αυτό μπορεί και εξελίσσεται. Ο εγκέφαλο μας είναι αποτέλεσμα εκατομμυρίων ετών ελεύθερης φυσικής επιλογής και γι’ αυτό  πρέπει να επιζητά την ελευθερία. Τι είναι όμως ελευθερία;;

        ΝΙΤΣΕ
        Η ελευθερία, έγραφε κάποτε ο Νίτσε, είναι,<< το να έχεις τη θέληση ν’ αναλάβεις την ευθύνη για τον εαυτό σου. Το να διατηρείς την απόσταση που σε χωρίζει από τους άλλους. Το να γίνεσαι αδιάφορος απέναντι στις δυσκολίες, στη στέρηση και στην ιδία τη ζωή>>.

        ΒΟΥΔΑΣ
        Δυόμιση χιλιάδες χρόνια πριν απ’ αυτόν ο Βούδας ειχε πει: έχοντας απορρίψει όλα αυτά ένας σοφός κι ευγενικός ακροατής, θα ελευθερωθεί από κάθε επιθυμία. Όταν ελευθερωθεί από κάθε επιθυμία, θα σωθεί. Αν σωθεί μια φορά, θα αποκτήσει την πεποίθηση ότι είναι ελεύθερος….>> (ουδέν σχολιον….).

        ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΓΗ, ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΤΡΙΞ, Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΑΩ!,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΧΕΤΥΠΟ, ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Σελ172-173


        ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

        Ο κόσμος το'χει τούμπανο και η ευρωβουλή κρυφό καμάρι για τους Μπιλντερμπεράδες. Φυσικά κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.
        Άξιος ο Τζεράρντ Μπάτεν του κόμματος του Νάιτζελ Φάρατζ, που τους επιβεβαίωσε ευθέως μέσα στην ίδια την ευρωβουλή, αυτά που άλλοτε δαιμονοποιούνταν ως θεωρίες συνωμοσίας. Ε, λοιπόν, συνωμοσία ΠΑΙΖΕΙ, και δεν είναι θεωρίες, είναι ΠΡΑΞΕΙΣ.


         


        Σχετικό τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=165&t=5081&p=150857...

        CREDITS: http://www.youtube.com/user/europarl

        Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

        Η τεχνολογία του iphone είναι γήϊνη;

        Το Ρωσικό βίντεο που ανέβασα μοιάζει να είναι προπαγανδιστικό - αντιαμερκανικό,,, όμως αυτά που περιγράφει είναι ενδιαφέροντα και χρήζουν περαιτέρω έρευνας!
        Η μετάφραση έγινε από αγγλικό κείμενο που είναι ακριβής μετάφραση του ρωσικού προφορικού.
        Επειδή το "ύφος" των Ρώσων στον προφορικό λόγο είναι διαφορετικό από αυτό των Αμερικανο-Ευρωπαίων, παρακαλώ δείτε το περισσότερες από μία φορές ώστε να το κατανοήσετε πλήρως...


        ΠΗΓΗ:  http://www.youtube.com/watch?v=9Nl3DrloL6A&feature=share  

        Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

        ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ


        Η ιδέα της παροδικής μετατόπισης των Παγκόσμιων Εποχών βρίσκεται στους μύθους πολλών πολιτισμών. Τα ανθρώπινα όντα έχουν ένα φυσικό ενδιαφέρον για τους τεράστιους χρονικούς κύκλους και τις εναλλασσόμενες εποχές της ζωής στη γη. Για τις αρχαίες κοινωνίες, ο ουρανός γινόταν αντιληπτός ως στενά συνδεδεμένος με τα μεταβαλλόμενα πρότυπα του ανθρώπινου πολιτισμού. Πριν από πολύ καιρό, οι παρατηρητές του ουρανού σε πολλά μέρη της γης εντόπισαν έναν τεράστιο αστρονομικό κύκλο και, πίστευα ότι αυτός ο Μεγάλος Κύκλος καθόριζε τις μεταβατικές εποχές του ανθρώπινου πολιτισμού. Αλλά υπάρχει  ένα μεγάλο μυστήριο γύρω από αυτό το θέμα, αφού στην αρχική ιστορία επήλθε με κάποιο τρόπο σύγχυση. Ποσό πίσω στο χρόνο πηγαίνει αυτή η γνώση; Νέες ερμηνείες της αρχαίας ιστορίας μας αναγκάζουν  να δεχτούμε ότι οι μακρινοί μας απόγονοι κατανοούσαν την πραγματική αστρονομική σημασία πίσω από την αντίληψη των Παγκόσμιων Εποχών. Πριν από χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι ήταν συντονισμένοι στον νυχτερινό ουρανό με μια βαθύτητα που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, καθώς οι περισσότεροι από εμάς ζούμε σε αστικές περιοχές  που είναι τόσο μολυσμένες ώστε τα αστέρια καλύπτονται.
        Μεταξύ των αρχαίων πολιτισμών, και ειδικότερα στη Μεσοαμερικη, η αντίληψη της Παγκόσμιας Εποχής ήταν μια θεμελιώδης πεποίθηση. Εξέτρεφε μια εκτίμηση για την απέραντη φύση του χρόνου και μια περιέργεια για τα μυστήρια των εποχών που είχαν χαθεί στο μακρινό παρελθόν και επρόκειτο να έλθουν πολύ σύντομα. Μεταξύ των ανεξάρτητων ερευνητών και μελετητών των αρχαίων πολιτισμών, γίνεται τώρα σαφές ότι το Μυστήριο των εποχών επιλύεται με βάση την αστρονομική πραγματικότητα της μετάπτωσης των ισημεριών. Η μετάπτωση αλλάζει τη σχέση μας με το Γαλαξία μας και σε τελική ανάλυση μας επαναφέρει στο σημείο εκκίνησης. Η ελληνική φιλοσοφία της Αιωνίας Επιστροφής αναφέρεται με σαφήνεια σε αυτήν την παράξενη πηγή της αντίληψης της Παγκόσμιας Εποχής, όπως συμβαίνει και με το Αδράχτι της Μοίρας του Πλατωνα. Οι αστρονομικοί κύκλοι, αργά η γρήγορα, αναμένεται να επανέλθουν  πάντα γύρω από το <<σημείο μηδέν>>. Το ίδιο ισχύει για τη μετάπτωση των ισημεριών και, όπως γνώριζαν οι Μαγιά, το Σημείο Μηδέν καταφανεί το 2012.
        ΜΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΓΕΝΕΣΙΣ 2012,ΚΕΦ 4 ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, εκδοσεις ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,JOHM MAJOR  JENKINS σελ. 89-9ο