Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ -ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΤΡΩΑ ΕΔΑΦΗ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ Ζ)


ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ


Βραχιολάκια με barcode, αντί του ονόματος των γονέων,
αποφάσισαν να φορούν σε όλα τα νεογέννητα στο
Νοσοκομείο Kettering General Hospital στη Βρετανία.
Με αγωνιά ρώτησαν πολλοί τον γέροντα για το αν οι ηλεκτρονικές ταυτότητες και οι κάρτες είναι το χάραγμα. Ο γέροντας είπε ότι οι κάρτες ναι μεν δεν είναι το χάραγμα, αλλά είναι ο πρόδρομος του χαράγματος. Πρέπει, επομένως, απ’ την αρχή ν’ αντισταθούμε και  να μην είμαστε εύκολοι . Παρομοίασε, μάλιστα, σε πολλούς επισκέπτες τις κάρτες με μια μικρή φωτιά, που πρέπει να σβήσει εν τη γενέσει της, διότι αργότερα τα τσεπάκια στο χέρι η στο μέτωπο θα είναι πυρκαγιά, που δύσκολα θα σβήνει.




ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ


Το γεγονός ότι όλοι οι Άγιοι της Εκκλησιάς μιλούν για το μεγάλωμα την Ελλάδος κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου πολέμου, ενός ουσιαστικά παγκοσμίου πολέμου, ήταν λογικό να ξεσηκώσει θύελλα ανησυχιών μεταξύ των πιστών, πολλοί απ’ τους οποίους επισκέφτηκαν το γέροντα στο κελί του για να εκφράσουν την ανησυχία τους,  ν’ ακούσουν λογούς παρηγοριάς, ν’ ακούσουν λόγο προφητικό με δεδομένο το προορατικό χάρισμα του.

Έτσι, πολλές φορές μίλησε ο γέροντας για το μεγάλο πόλεμο. Πράγματι, επιβεβαίωσε ότι η πατρίδα θα μεγαλώσει, όχι σε βάρος άλλων, αλλά θα πάρει πίσω τα πατρώα εδάφη που της πήραν. Έτσι, η Βόρεια Ήπειρος, η Βόρειο Μακεδονία , η Ανατολική Ρωμυλία,  η Πόλη, ο Πόντος, η Ιωνια,η Καππαδοκία, και η Κύπρος θα ξαναγίνουν ελληνικές κι ορθόδοξες.

Λέγεται, μάλιστα, μεταξύ των προσκυνητών ότι μέχρι και ο σημαιοφόρος των ελληνικών στρατευμάτων κατά την είσοδο τους τους στην Πόλη πέρασε απ’ το κελί  του γέροντα και πηρέ ευλογία.

Η πολιτική κατάσταση και η εξέλιξη του πολέμου θ’ αναγκάσει τα δυο αντιμαχόμενα μέρη να δώσουν ομόφωνα την Πόλη στους Έλληνες. Η Αγία Σοφία θα ξαναλειτουργήσει και η θεια λειτουργία που διεκόπη θα συνεχίσει κι η κρυφή πύλη για την είσοδο στο ιερό θ’ ανοίξει. Κι όλα αυτά χωρίς ν’ ανοίξει ρουθούνι για  μας.




Η ΕΓΝΑΝΤΙΑ ΟΔΟΣ



Εγναντια οδό
Ρώτησαν το γέροντα <<πότε θα μπουν οι Ρώσοι στην Τουρκία>> κι απάντησε ο γέροντας: << Όταν πάρουν οι Ρώσοι την Πόλη, το ΝΑΤΟ θ΄αντιδραση και θα προσπαθήσει απ’ την Αδριατική να στείλει στρατό στο Βόσπορο. Και είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός να μην τους δείχνετε το δρόμο για να πάνε. Ο δρόμος θα είναι η Εγναντια οδός. Πρώτα θ’ αρχίσουν να κάνουν το δρόμο και μετά θα γίνουν όλα>>.

Πράγματι, στις μέρες μας η Εγναντια οδό σχεδόν ολοκληρώνεται κατά μήκος της  μακεδονικής γης.


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ


ΠΑΪΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΕΛ:50-51,53-54,55.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου