Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ (ΜΕΡΟΣ Γ)


ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ

<< Ποιο είναι το ξανθό γένος γέροντα;>> ρωτούσαν πολλοί. Ο γέροντας από ταπείνωση πάντα έλεγε ότι όλα τα έχουν ήδη απαντημένα οι Άγιοι του Θεού.
Το ξανθό γένος, είναι αυτό, που το όνομα του αρχίζει από το δέκατο έβδομο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου, που είναι το <<Ρ>> και είναι οι Ρώσοι.
Θα γίνει μεγάλος πόλεμος και οι Ρώσοι θα πάρουν την Πόλη και θα χαλάσουν την Τουρκία. Το μεγάλο πεδίο της μάχης θα είναι η Μέση Ανατολή. Εκεί θα πάνε και οι Φράγκοι, εκεί θα πάνε και 200 εκατομμύρια Κινέζοι.

ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Τεμενος Ομαρ - Ιερουσαλημ
<< Πως θα καταλάβουμε ότι έρχεται ο χαλασμός, γέροντα;>> ρωτούσαν πολλοί, αφού ήταν γνωστό ότι ο γέροντας πάντα απαντούσε, αφού είχε            << πληροφόρηση>> και είχε και το << προορατικό χάρισμα από το Θεό. Έλεγε, λοιπόν, ο γέροντας ότι          << όταν πλησιάσουν τα γεγονότα, το γκρέμισμα του Τεμένους του Ομάρ και η θεμελίωση και η έναρξη του κτισίματος του τρίτου Ναού του Σολομώντος θα σας δώσουν σημείο>>.
Πράγματι, ο τρούλος του Τέμενος είναι ήδη ραγισμένος, ενώ οι Εβραίοι κάνουν εργασίες κάτω απ’ το λοφίσκο του << υψώματος Ναού>>, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άμεσα τα θεμέλια του Τέμενος, που έχουν χασει τα ερεισματα τους από κατω.  Ηδη μαλιστα το Ισραηλ δηλωσε ότι προτιθεται διπλα στο Τεμενος του Ομαρ να κτισει συναγωγη.
Το σίγουρο είναι ότι ο γέροντας έλεγε και ξανάλεγε : << Η γενιά σας θα τα ζήσει όλα>>.

 ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ

Οι πιο πολλοί επισκέπτες ρωτούσαν και ξαναρωτούσαν για την Πόλη. Επιβεβαίωνε τότε διαρκώς ο γέροντας ότι στην Πόλη θα γίνει μεγάλος πόλεμος ανάμεσα στους Ρώσους και το ΝΑΤΟ και θα χυθεί πολύ αίμα.
Στην αρχή θα νικήσουν οι Ρώσοι τους Τούρκους, αλλά με την παρέμβαση του  ΝΑΤΟ θα έρθουν σε αδιέξοδο. Τότε θα βρουν την παραχώρηση της περιοχής στην Ελλάδα μια πολύ βολική διέξοδο όλοι τους, αφού η Ελλάδα θα είναι αμέτοχη στον χαλασμό. Ο πόλεμος, όμως , θα είναι μεγάλος και θα πέσει πεινά και όλοι θα ζητούν να μάθουν για τον Χριστό. Τότε όλοι θα θέλουν να μετανοήσουν. Τότε θα χωρίσει η ηρα από το σιτάρι. Όλοι θα τρέχουν στα μοναστήρια και στις εκκλησιές. Θα χωρίσουν οι από εδώ κι από εκεί. Αυτοί, που θα είναι με το Χριστό κι αυτοί, που θα είναι μακριά Του.

Μοναχος Πα'ι'σιος


ΠΑΙΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΕΛ13-14-17-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου