Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΕΛΛΕΝΙΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥ


 Πολλοί θα εχετε ακούσει για ένα κομήτη ονόματος Ελενίν, που πλησιάζει την Γη... Είναι ένας κάπως μεγάλος κομήτης και υπολογίζεται ότι πλησιάζει την Γή με μεγάλη ταχύτητα...Οι Ερευνητές λένε ότι οι τροχιές των δύο σωμάτων (Γης και Ελενιν) θα ταυτιστούν, αλλά καθησυχάζουν ότι δεν θα συγκρουστουν απλά θα περάσει η Γη μέσα απο την σκόνη που θα αφήσει η ουρά του κομήτη..!!



Εκτός απο τον Ελενίν, την ίδια ώρα θα μας ενοχλήσει και κάτι άλλο..:

ΤΟ Δεκεμβριο του 2005!!! ο Robert McMillan του  Προγράμματος Spacewatch στο Tucson της Αριζόνα ανακάλυψε έναν αστεροειδή τον2005 ΥU 55. Ο Αστεροειδής αυτός με διάμετρο περίπου 400 μέτρα αναμένεται να περάσει ανάμεσα απο Γη και Σελήνη Την ίδια ώρα που θα περάσει και ο κομήτης Ελενιν περίπου.!!

Όλα αυτά έχει υπολογιστεί οτι θα γίνουν στις αρχες του Νοεμβρίου και μάλιστα μια γνωριμη σε εμάς ημερομηνία, λογω της συσχετισής της με κάτι κακό..

Σύμφωνα λοιπόν με τους επιστήμονες τα δύο αυτά σώματα, θα περάσουν κοντά στην γή γύρω στην ημερομηνία 11/11/11 .... Όλα αυτά μας αφήνουν αναυδους, και η ΝΑΣΑ δεν ενημερώνει και πολύ για όλα αυτα...



Το καλό το άφησα για το τέλος... Φημολογείτε ότι ο κομήτης Ελενιν δεν είνα τυχαίος κομήτης... Είναι ίσως για κάποιους η εκπλήρωση αρχαίων γραφών που θέλαν θεοτητες να επιστρέφουν στην Γη... Για αλλους είναι η πολυακουσμένη Έλευση , ή απλά κάποια εισβολή... Στην παρακάτω εικόνα όλα δειχνουν ότι κάτι συμβαίνει με την περιπτωση του Ελενιν..


Μπροστάρης λοιπόν ο Κομήτης Ελενιν και ξωπίσω του.... Οι ακόλουθοι...(;)



ΠΗΓΗ: http://truth-revelation.blogspot.com/2011/09/blog-post_8575.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου