Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΤΟ DNA ΜΑΣ= ΚΕΡΑΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ



Επιστημονικές έρευνες έχουν αποκαλύψει πως περά από τον ανθρώπινο εγκέφαλο και το ίδιο το DNA  μας, χρησιμοποιεί ένα φάσμα συγκεκριμένων ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων για τη λειτουργία του, αλλά και για επικοινωνιακούς σκοπούς.
Σε αντίθεση με τον εγκέφαλο, το DNA αντιδρά μόνο σε υψηλές συχνότητες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.
Ο Ρώσος επιστήμονας Pjort Garjajev, με την ομάδα του στον τομέα της κυματο – γενετικής, διαπίστωσαν πως το ανθρώπινο DNA αποτελεί μια κεραία επικοινωνίας του ανθρώπινου σώματος. Η μορφή του DNA,σαν διπλή έλικα, αποτελεί μια τέλεια ηλεκτρομαγνητική κεραία, η οποία λειτουργεί ταυτόχρονα ως δέκτης και ως πομπός. Η έλικα <<ξετυλιγμένη>> έχει μήκος 2μ., που σημαίνει πως η ιδιοσυχνοτητα του DNA είναι  150 MHz. Η δε αποθηκευτική δύναμη του DNA υπολογίζεται σε 3Gigabit.
Άρα σύμφωνα με την έρευνα του Garjajev ,σε  κάθε κύτταρο μας  βρίσκεται μια <<συσκευή>> υψηλής τεχνολογίας τύπου microchip. Το 90%  του DNA  το οποίο μέχρι σήμερα ονόμαζαν οι επιστήμονες <<σιωπηλό>>  DNA, έχει  αυτή ακριβώς τη λειτουργία ( το υπόλοιπο 10% που μέχρι σήμερα αποτελούσε  το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφορά στην παραγωγή πρωτεϊνών για τη λειτουργία του σώματος και περιέχει γονίδια).
Αυτή η αποκάλυψη  φανερώνει πως κάθε κύτταρο του ανθρώπινου οργανισμού, μέσα στο οποίο βρίσκεται το DNA, έχει την ικανότητα  να λαμβάνει  και να αποθηκεύει συχνότητες που έρχονται από εξωτερικές πηγές, όταν αυτές βρίσκονται στα πλαίσια των συχνοτήτων που χρησιμοποιεί. Πράγματι στη ίδια συχνότητα λειτουργεί η κινητή τηλεφωνία, τα ραντάρ και η  μικροκυματικη τεχνολογία.
Πολλές συχνότητες που χρησιμοποιούνται σε τεχνολογικές εφαρμογές μπορεί να προκαλούν βλάβες στα κύτταρα από άγνοια(;), αλλά η πρόκληση αλλαγής η βλάβης στα γονίδια είναι δυνατή και με την  χρήση <<μουντουλαρισμενης >> ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (ως όπλο), καθώς το DNA είναι σε θέση να την λαμβάνει και να την επεξεργάζεται.

Απαγορευμενες τεχνολογιες, Στη δινη των συχνοτητων,  Εκδοσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ, Βικη Χρυσου  σελ.28-29.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου