Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΦΟΜΕΤ



ΖΑΚ ΝΤΕΜΟΛΕ
Κατά τον 14ο αιώνα, κάποιοι Καθολικοί σταυροφόροι με το όνομα Τάγμα των Ιπποτών του Ναού, απέκτησαν εξουσία και πλούτο. Αυτοί και ο αρχηγός τους, ο Υπέρτατος Μέγας Ηγεμόνας τους, ο Γάλλος Ζακ Ντεμολε, έφτιαξαν ναούς και ιερά λατρείας, όπου είχαν δικαίωμα εισόδου μόνον οι μυημένοι. Σύντομα κυκλοφόρησαν διαφορές φήμες σχετικά με τους παράδοξους τρόπους λατρείας που εφάρμοζαν. Η μυστική τους θρησκεία βασίζονταν στη λατρεία μια ανδρόγυνης θεότητας ( μισός άνδρας – μίση γυναίκα), ενός σατανικού τράγου με το όνομα Μπαφομετ.
Στις τελετές λατρείας τους, βεβήλωναν τη σταύρωση του Ιησού, ουρώντας πάνω στο Σταυρό του Μαρτυρίου και κάνοντας σεξουαλικά όργια. Παραδόξως, η σφραγίδα και το διακριτικό  του χιτώνα τους ήταν δυο ιππότες καβάλα πάνω σε ένα άλογο!
Επρόκειτο, άραγε, για ένα έμβλημα της ομοσεξουαλικοτητας τους η, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονταν, δήλωναν έτσι τη στενή αδελφική τους σχέση;
Όταν πια οι φήμες για τις αντιχριστιανικές τους δραστηριότητες οργίασαν, οι βασιλείς της Ευρώπης αναγκάστηκαν να κινηθούν εναντίον τους. Ο Ντε Μολε, ο Μέγας Ηγεμόνας τους, δικάστηκε και θανατώθηκε στην πυρά, ενώ σφραγίστηκαν οι ναοί τους. Παρ’ όλα αυτά, οι ιππότες επέζησαν κρυμμένοι στη Σκωτία, όπου βρήκαν καταφύγιο. Αργότερα, κατά τον 19ο αιώνα. Επανεμφανιστήκαν με τη νέα μορφή του Ελευθεροτεκτονισμου!
Σήμερα η Μασονική νεολαία αποκαλείται ακόμη <<οι ΝτεΜολε>>. Ως έφηβος, Ο Μπιλ Κλίντον υπήρξε μέλος αυτής της νεολαίας.
Μπαφομετ, ο ανδρογυνος τραγος θεος των Ναιτων ιπποτων. Τον ξαναφερε στο προσκηνιο ο Ελιφας Λεβι, ο διαβοητος ελευθεροτεκτονας και μαγος του του 19ου αιωνα. Σημερα λατρευεται απο τους ομοφυλοφιλους.

PANDEMONIUM, ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,  ΟΙ ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΦΟΜΕΤ   ,TEXX MARRS, σελ. 200.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου