Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΙΣΟΤΗΤΑ - ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗ



Η κραυγή συσπείρωσης και το σύνθημα των Illuminati στη Γαλλία ήταν <<Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη>>. Φαινομενικά, αποτελούσαν τρεις άξιους στόχου…. Στην πραγματικότητα, όμως, η αληθινή σημασία και λειτουργιά αυτών των τριών ορών ήταν διαβολική.
Η λέξη <<Ελευθερία>> για τους  Illuminati σημαίνει την ελευθερία του ανθρώπου μακριά από το θεό, την ελευθερία του ανθρώπου να κάνει ότι θέλει, όποτε το θέλει, αποδεσμευμένος από τις αλυσίδες της Χριστιανικής θρησκείας. Για την  επίτευξη  αυτού του είδους της ελευθερίας επιστρατεύονται η επανάσταση και η αναρχία.
Η <<Ισότητα>> υπονοεί πως θα καταρριφτεί κάθε ειδούς εξουσία και πως κανένας δεν θα μπορεί να κατέχει περισσότερα αγαθά απ’ τους συμπολίτες του. Ο καθένας θα έχει μικρή η και καθόλου περιουσία για να τον δεσμεύει, δεν θα έχει οικογένεια η παιδιά, δεν θα υπάρχουν πόλεις και κυβερνήσεις. Αντ’ αυτών, ως άγριος θα ζει στη φύση μ’ έναν πρωτόγονο, αλλά ταυτόχρονα κι εξευγενισμένο τρόπο.
Η λέξη <<Αδελφοσύνη>> σημαίνει πως όλοι οι άνθρωποι θα είναι αδέλφια, τα τεχνητά όρια των εθνικών συνόρων, των θρησκειών και των φύλων θα υπερκεραστούν.
Για την επίτευξη αυτών των στόχων της  <<Ελευθερίας, Ισότητας, Αδελφοσύνης>> ένας Μασόνος φυσικός ο Δρ. Γκιλοτιν, εφηυρε μια αιματηρή μηχανή καρατόμησης και έτσι, τα κεφάλια άρχισαν να κόβονται. Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα ήταν από τους πρώτους, που εξοντώθηκαν. Στη συνέχεια, η γκιλοτίνα θεωρήθηκε αρκετά δυσκίνητη και αργή, αφού μπορούσε ν’ αποκεφαλίσει μόνον ένα άτομο κάθε φορά. Έτσι, αντικαταστάθηκε από άλλες φονικές μεθόδους. 


PANDEMONIUM, ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΤΕΧΧ ΜΑΡΡS, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΙΣΟΤΗΤΑ , ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗ, σελ.10- 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου