Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ο ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ



Μ.ΚΛΙΝΤΟΝ - Μ.ΛΕΒΙΝΣΚΙ
Ο Πρόεδρος Μπιλ Κλιντον έγινε διάσημος με την υπόθεση της Μόνικα Λεβινσκι. Στην πραγματικότητα, όμως, ο Μπιλ Κλιντον, ποτέ δεν είχε κανονικές σεξουαλικές σχέσεις με αυτή τη γυναίκα. Ο Κλιντον προτίμα τη διαστροφή στο σεξ και ακόμη, είναι γνωστό σε κάποιους κύκλους, ότι είναι ομοφυλόφιλος. Πράγματι, ο Κλίντον είναι γνωστός μισογύνης και επίσης είναι γνωστό  ότι εχει βιάσει τουλάχιστον δυο γυναίκες.
ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΑΙΚ
Λέγεται ότι  κι ένας παλιός του φίλος, ο Κυβερνήτης του Αρκάνσας Γουινθροπ Ροκφέλερ της γνωστής οικογενείας, είχαν μια σύντομη ερωτική περιπέτεια. Είναι γνωστό ότι ο Ροκφέλερ είναι ομοφυλόφιλος, αλλά είναι πολύ πιθανό και ο Κλιντον να κακοποιήθηκε και να βιάστηκε την εποχή, κατά την όποια ήταν μέλος της Μασονικής νεολαιίστικης οργάνωσης Ντεμολε.
Ο Αλμπερτ Παικ, ο αποκρυφιστης του 19ου αιώνα, ο οποίος υπήρξε Μέγα Μαγιστρος της Μασονίας και ο οποίος εισήγαγε τις τελετές των 33 της Αδελφότητας, ήταν γνωστός σοδομιστής.

PANDEMONIUM, ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, Ο ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ,TEXX MARRS, σελ. 203.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου